Master coach uddannelse gennemført

Jeg har nu gennemført min master coach uddannelse og kan nu kalde mig master coachUd over at føle en personlig tilfredsstillelse over endelig at have fået papir på noget som jeg brænder for at praktisere – nemlig at coache andre mennesker, så er det en glæde for mig at kunne annoncere dette her på hjemmesiden også.

Jeg er fluks gået i krig med at tage det næste kursus som er målrettet stress coaching og vil når dette er gennemført, så småt begynde at tilbyde min hjælp.

Planen er, at jeg vil starte med at tilbyde coaching for et symbolsk beløb, da jeg ønsker en masse praktisk erfaring.

Jeg håber at dette vil kunne hjælpe nogle mennesker og samtidig gøre, at jeg bliver endnu mere sikker indenfor området og dermed vil kunne tilbyde et endnu bedre produkt i fremtiden.