Sparringspartnere til coaching søges

Er du nyuddannet coach og kunne du tænke dig at træne dine færdigheder indenfor coaching?Står du som jeg og er nyuddannet, eller næsten færdig på din uddannelse til coach, og kunne du godt tænke dig at praktisere de ting du har lært på uddannelsen inden du for alvor springer ud på dybt vand og begynder at coache for cool cash, så kan vi måske hjælpe hinanden.

Jeg har ikke lagt mig fast på hvordan jeg ønsker et samarbejde, men jeg tænker på noget hvor vi mødes en gang eller to om måneden og coacher hinanden på skift.
Det kan være på rigtige problemstillinger, men også fiktive cases som vi finder på.
I en travl hverdag hvor det måske ikke altid er lige let at finde tid og muligheder kunne træning over telefonen også være en mulighed. Det behøver ikke at være enten/ eller.

De åbenlyse fordele vil for mig at se være:

  • Vi får træning i at coache. Og ikke mindst får vi en oplevelse af det at blive coachet selv.
  • Vi får mulighed for at modtage coaching på et professionelt niveau, der kan hjælpe os videre med vores egne planer og kan kaste lys på vores egne eventuelle “blind spots”.
  • Vi kan diskutere og evaluere de forskellige værktøjer, prøve dem af i forhold til os selv og vores eget arbejde med opstart af virksomhed og/eller i forhold til fiktive cases.
  • Vi kunne hjælpe hinanden med kritiske øjne på hinandens hjemmesider og markedsførings-strategi.
  • Fill it in yourself 🙂

Summa summarum: Jeg vil rigtig gerne i kontakt med nogle mennesker, der står i samme eller en lignende situation som jeg og som ønsker at tage den til næste trin.
Mennesker der som jeg, brænder for det og ønsker at blive bedre, få sparring og i sidste ende måske nye bekendte og et mere robust fundament at starte ud fra.

Læs lidt om mig på denne side og kontakt mig hvis du kan se fordele i et samarbejde eller vil vide mere om mig.

Med venlige hilsner
Thomas Nexø