Spring ud i det, forfølg dine mål og gør hvad du brænder for

En lidt mere personlig beretning om noget de fleste kender til, nemlig det at udskyde og komme med forklaringer på, hvorfor vi ikke får taget fat på de ting vi ønsker at ændre på i vores liv.

Moralen er at vi skal turde at springe ud i tingene og ikke skal skele så meget til, hvad vi tror at andre vil mene om os hvis vi ikke gør det så godt som vi selv forventer.
Vores egne forventninger er mange gange det, der gør at vi aldrig kommer i gang fordi vi ikke tror at vi kan leve op til dem.

Emneord:  begrænsende overbevisninger  komfortzone  målsætning  personlig udvikling  video

 

Savner du noget ekstra motivation?

Er du motiveret? Og hvad giver dig motivation? Personlig coaching kan hjælpe med at skabe indre motivation så du holder dig motiveret og når dine målsætninger.

Når vi snakker motivation er der specielt to ting der er interessante. Først er det hvad du er motiveret for. Men at vide hvad du er motiveret for er sjældent nok til at skabe den motivation, der skal holde dig til ilden hele vejen. Når du har fundet ud af hvad du er motiveret for at opnå er det derfor vigtigt at finde ud af hvorfor du er motiveret for at opnå netop dette.

Kontakt mig og lad mig hjælpe dig med at finde din motivation.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Motivation

De to tankemønstre der kan ende med at pacificere dig

Drop perfektionismen

Er du afhængig af det hurtige fix?

Dine valg i dag definerer dit fremtidige jeg

Ved du hvorfor du er motiveret?

Hvad du skal gøre når du møder modgang