Quest2Move coachingfirma

Coachingfirmaet Quest2Move blev startet som en hobby coachvirksomhed af Thomas Nexø. coachvirksomheden drives i dag som en bibeskæftigelse, men det betyder ikke at der gås på kompromis med kvaliteten af coachingen.Coachingfirmaet Quest2Move blev startet som en hobbyvirksomhed af Thomas Nexø. coachvirksomheden drives i dag som en bibeskæftigelse, men det betyder ikke at der gås på kompromis med kvaliteten af coachingen.

Virksomheden tilbyder personlig coaching i Køge, til private.

Det centrale omdrejningspunkt for at drive et firma, der tilbyder noget så personligt som coaching, er blandt andet, at der opretholdes en stor grad af ydmyghed og taknemmelighed i forhold til det, at få lov til at hjælpe andre mennesker med at skabe motivation, få mere selvværd eller finde helt ind til de inderste drømme, der gør dem i stand til at forfølge deres kald i livet.

Jeg har med Quest2Move en klar vision om, at mit arbejde med hver enkelt fokusperson, skal munde ud i noget positivt. Floskler som at redde verden eller gøre den til et bedre sted, er måske lidt flyvske, men jeg har den opfattelse, at store forandringer skal laves nedefra og at for hvert menneske, der finder lidt mere ind til sig selv som person og får styr på tingene bliver gladere, des tættere kommer vi på et bedre sted at leve for os allesammen.