Om Quest2Move Coaching

Quest2Move er et lille coachingfirma med en enkelt ansat. Firmaet er startet og drives af Thomas Nexø, der tilbyder personlig coaching til private. Firmaet er fysisk belligende i Køge, på Sjælland, men der tilbydes også coaching-samtaler over telefon og Skype. Coaching kan foregå hos mig i Køge. Eller jeg kan komme til dig, hvis du bor indenfor Storkøbenhavn / hovedstadsområdet eller i Køge-området.

 

Kontakt Quest2Move/ Thomas Nexø

CVR 25077547

Søsvinget 303, 4600 Køge.

Telefon: +45 2197 1152.

Send mig en email

Praktisk information om Quest2Move og coaching

Nej. For tiden drives coaching-firmaet Quest2Move som en bibeskæftigelse ved siden af mit job i IT-branchen.
Det er dog en ambition, at firmaet skal vokse og at jeg skal arbejde med at coache på fuldtid.

Da jeg har et fuldtidsarbejde ved siden af min coaching-virksomhed, kan jeg desværre ikke på nuværende tidspunkt tilbyde at coache klienter indenfor normal arbejdstid – altså mellem 8-16.

Vi kan dog aftale tidspunkter uden for normal arbejdstid – altså aften og weekend, eller alternativt lave forudgående aftale om et specifikt tidspunkt, hvor jeg så eventuelt kan holde fri fra mit normale arbejde.

Men ellers ser jeg det faktisk på ingen måde som en hindring, snarere tværtimod, da jeg på denne måde får mulighed for at tilbyde coaching, der ligger uden for den normale ramme af hvad mange andre coaches kan tilbyde. Som gør at du får mulighed for at blive coachet på tidspunkter der passer dig bedre, hvis du er i samme situation og har et arbejde du skal passe i dagtimerne.

Som udgangspunkt foregår coachingen hos mig i mit hjem i Køge.
Jeg tilbyder dog også at komme til dig, hvis du bor indenfor hovedstadsområdet/ Storkøbenhavn, eller du er bosat i Køge-området.

Det er også en mulighed at lave coach-sessioner over telefonen, via Skype eller Google Hangouts, hvis der ikke er mulighed for at møde op og lave coaching face-to-face.
Læs mere om coaching via telefon, Skype eller Google Hangouts.

En coach-session foregår typisk face-to-face, hvor vi sætter en time af og sætter os sammen i ro og mag.
Det kan som skrevet andetsteds foregå hos mig i mit private hjem, eller hos dig. Eller alternativt, over telefonen.
Du kan læse mere om hvordan coaching foregår her.

Ja, det er muligt at aftale coaching-sessioner der foregår via telefonen.
Det kan faktisk være en rigtig god ide, da vi på den måde kan være til stede i vores egne omgivelser, og kan coache på lidt mere “skæve tidspunkter”, hvor man normalt ikke ville coache.

Læs mere om coaching via telefon, Skype eller Google Hangouts.

På nuværende tidspunkt tilbyder jeg udelukkende én-til-én. coaching.
Det har noget at gøre med min egen personlige komform-zone og det, at jeg ikke har flere års erfaring indenfor personlig coaching og derfor ikke vil føle mig tryg i at skulle coache flere mennesker ad gangen.

Vil det komme med tiden. JA!

Det er som udgangspunkt helt og aldeles op til dig.
Dog siger man som udgangspunkt, at hvis man virkelig skal have mulighed for at dykke ned i tingene og kunne nå at arbejde med de udfordringer og ambitioner, som du står med. Så skal der minimum sættes omkring 2-3 måneder af.

Det vil typisk være rammen hvis vi siger at vi mødes én gang hver anden uge.
Et coaching-forløb vil så i dette tilfælde vare tre måneder og vil udgøres af seks coaching-sessioner.

Det kan sagtens vare længere og kan sagtens være kortere. Det er i sidste ende noget du selv bestemmer og er afhængigt af dine ønsker til personlig udvikling og om hvornår du mener at du har nået dine personlige mål.