Personlig coaching i Køge

Quest2Move tilbyder professionel personlig coaching i Køge på midtsjælland til dig, der ønsker mere motivation, større afklaring, hjælp til lavt selvværd/ større selvtillid og mindre stress/ stresshåndtering.Jeg tilbyder professionel personlig coaching i Køge til dig, der ønsker mere motivation, større afklaring, hjælp til lavt selvværd/ større selvtillid og håndtering af stress.

Coachingen foregår i mit private hjem i Køge.

Jeg brænder for coaching og er i den heldige situation, at jeg i mit arbejde har mulighed for at se mennesker vokse og sammen med dem, får mulighed for at fejre deres personlige sejre.

Priser for personlig coaching

Timeprisen er kr. 250,- (med moms) og hvis du beslutter dig for at købe et klippekort på 10 timers coaching, så er prisen kr. 2000,- (med moms).

Med coaching kan jeg blandt andet hjælpe dig med at

 • Bliv mere motiveret.
  Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til dine værdier og drømme, og dermed til hvad der er motiverende for netop dig.
 • Få mere selvtillid.
  Kæmper du med lav selvtillid og manglende tro på dig selv? Hvis du ønsker hjælp til at få mere selvtillid så kan coaching være en løsning.
 • Få et bedre selvværd.
  Kæmper du med et lavt selvværd? Lær at hvile i dig selv og bliv bedre til at stå fast og prioritere det, der gør dig glad.
 • Håndtere din stress.
  Med stress coaching kan vi skabe det overblik, der gør, at du får kigget på dig selv og de ting der stresser dig.
 • Coache dig til nyt job.
  Har du brug for klarhed omkring job og karriere. Job coaching kaster lys over dine kompetencer og dine fremtidige muligheder.

Ønsker du personlig coaching?

Hvis du er klar til at starte dit coaching-forløb og modtage professionel sparring så du kan opnå dine personlige mål og drømme så kontakt mig. Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du vil vide mere om coaching og hvad jeg kan tilbyde netop dig.Kontakt mig nu