Personlig coaching i Køge

Quest2Move tilbyder professionel personlig coaching i Køge på midtsjælland til dig, der ønsker mere motivation, større afklaring, hjælp til lavt selvværd/ større selvtillid og mindre stress/ stresshåndtering.Jeg tilbyder professionel personlig coaching i Køge til dig, der ønsker mere motivation, større afklaring, hjælp til lavt selvværd/ større selvtillid og håndtering af stress.

Coachingen foregår i mit private hjem i Køge.

Jeg brænder for coaching og er i den heldige situation, at jeg i mit arbejde har mulighed for at se mennesker vokse og sammen med dem, får mulighed for at fejre deres personlige sejre.

Priser for personlig coaching

Timeprisen er kr. 250,- (med moms) og hvis du beslutter dig for at købe et klippekort på 10 timers coaching, så er prisen kr. 2000,- (med moms).

Personlig stresscoach/ lifecoach hvor dine behov for sparring er i højsædet. Sammen finder vi indtil dine behov og sammensætter et coaching-forløb der passer til netop dig.

Hyggelig dialog

Der er mulighed for en hyggelig og tilbagelænet dialog i sofaen, hvor du fortæller og jeg stiller uddybende og åbne spørgsmål.

Personlig coaching med de mest effektive teknikker og coaching-værktøjer sikrer at du får mest muligt ud af dit coachingforløb og din personlige coaching.

Målrettede øvelser

Eller en mere målrettet arbejdsindsats, hvor vi beskæftiger os med forskellige coaching-relaterede opgaver og teknikker til afklaring.

Ønsker du personlig coaching?

Hvis du er klar til at starte dit coaching-forløb og modtage professionel sparring så du kan opnå dine personlige mål og drømme så kontakt mig. Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du vil vide mere om coaching og hvad jeg kan tilbyde netop dig.Kontakt mig nu