Professionel personlig coaching

Quest2Move tilbyder professionel personlig coaching til dig, der ønsker mere motivation, større afklaring, positiv forandring, udvikling og succes.

Quest2Move tilbyder professionel personlig coaching til dig, der ønsker mere motivation, større afklaring, positiv forandring, udvikling og succes.

Hvis du er på udkig efter en professionel sparringspartner, der kan holde dig op på dine ambitioner om at nå et mål eller hjælpe dig med at finde den ekstra motivation til at komme i gang med nogle personlige udfordringer. Så er du kommet til den rette.

Jeg brænder for coaching og er i den heldige situation, at jeg i mit arbejde med professionel coaching, har mulighed for at se mennesker vokse igennem introspektion og målrettet arbejde og sammen med dem, får mulighed for at fejre deres personlige sejre.

Det at have muligheden for at støtte op igennem coaching og se et menneske rejse sig og enten, få styr på skeletterne i skabet og blive gladere, få erstattet dårlige vaner og negative mønstre med mere positive og sunde, eller nå i mål med personlige ambitioner og målsætninger, giver mindst lige så stor tilfredshed, som det at kunne coache professionelt og tjene penge på det.

Værd at vide om personlig coaching

Hvis du er i tvivl om personlig coaching er noget for dig og gerne vil vide lidt mere inden du springer ud i et coachingforløb, så kan du på de følgende sider få et bedre overblik over hvad coaching dækker over og hvordan et coachingforløb kan sammensættes.

Hvad er coaching? Målet med coaching er at hjælpe dig til at blive klogere på dig selv. Coachingen fokuserer på at øge din selvindsigt igennem refleksion og handling og målet er personlig vækst.

Hvad er coaching

Målet med coaching er at hjælpe dig til at blive klogere på dig selv. Coachingen fokuserer på at øge din selvindsigt igennem refleksion og handling og målet er personlig vækst. Læs mere

Coaching udvikler dig som menneske. Coaching kan med andre ord bruges til stort set alt, hvor du ønsker at forbedre dig selv og dine personlige præstationer og forhold i livet.

Fordele ved coaching

Der kan være et hav af fordele og gode grunde til at lade sig coache, men overordnet set kan du gøre det, hvis du ønsker at ændre på noget i dit liv som du er mindre tilfreds med. Læs mere

Læs mere om hvordan et coachingforløb kan struktureres i praksis.

Typisk coachingforløb

Ved at kigge på det endelige mål, finder vi igennem samtale ud af, hvordan kravene for at nå det, kan opdeles i mindre bidder så du nemmere kan arbejde dig frem imod det. Læs mere

Ønsker du personlig coaching?

Hvis du er klar til at starte dit coaching-forløb og modtage professionel sparring så du kan opnå dine personlige mål og drømme så kontakt mig. Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du vil vide mere om coaching og hvad jeg kan tilbyde netop dig.

Med venlige hilsner
Thomas Nexø

Kontakt mig nu