Stress coaching

Sammen med en stresscoach får du mulighed for igennem stresscoaching og sparring, at gøre dig selv i stand til at stoppe op og løse dine stress-relaterede problemer. Og i sidste ende få bugt med din stress og komme stressen til livs.Stress er bestemt noget du skal tage yderst alvorligt. Stress kan ud over at hæmme dig i din hverdag, også gå hen og skabe fysiske og helbredsmæssige problemer, hvis der ikke sættes ind i tide.

Med stress coaching kan vi stoppe op og skabe det nødvendige overblik, der gør at du får kigget på dig selv og de ting der stresser dig. Og dermed giver vi dig mulighed for at ændre på de ting, der skaber stress i dit liv og på den måde ændre din situation.

Når stressen sætter ind i begyndelsen, skal der ikke nødvendigvis ret meget til for at stoppe den igen. Men stress bør tages alvorligt og du bør handle på det, hvis du går og føler dig stresset og mismodig.

Hvorfor får nogen stress?

På baggrund af vores opvækst og dermed den måde vi anskuer vores verden på, samt de ting vi individuelt oplever og udsættes for, vil vores hjerners stress-system blive indstillet på forskelligt niveau fra person til person. Det den ene vælger at kategorisere som et mindre problem, kan af den anden blive opfattet som en regulær katastrofe.

Hvorfor stress-coaching?

Når du begynder at blive stresset, kan det i sig selv skabe stress.
Stress kan skyldes en for stor arbejdsbyrde og for lidt tid, men vi bliver mange gange stressede fordi, at vi har høje forventninger til os selv og føler at vi ikke slår til.

Den umiddelbare reaktion på stresslignende symptomer kan derfor i mange tilfælde være, at vi lige strammer skruen en tand ekstra. Vi skal jo “bare” lige igennem en lidt hård periode, så går det nok igen.

Men hvis du går rundt og er stresset, så er det ikke nødvendigvis løsningen bare lige at klemme sammen og komme i mål. Så kan det være, at du i stedet skal prioritere og give dig selv lov til at sige fra overfor andre mennesker. Give dig selv mere ro.

Målet med stress-coachingen

Du kan naturligvis have dine egne mål med at blive coachet for stress. Men overordnet handler det jo som sagt om, at finde plads til lige at få pustet ud og finde den nødvendige ro.
Stress coachingen kan blandt andet hjælpe med at:

  • Lære at forstå hvilke ting i dit liv der gør dig stresset.
  • Finde metoder og få hjælp til håndtering af din stress.
  • Undersøge om der er noget der kan forebygge yderligere stress.
  • Få inddelt opgaver og pligter i prioriteringer.
  • Få klarhed omkring om der er ting man kan sige fra overfor. Og tør at sige fra overfor.
  • Finde frem til daglige rutiner, der kan hjælpe med at skabe mere ro.
  • Undersøge om der skal laves større livstilsændringer.
  • Finde ud af om der skal laves større karriereændringer.
  • Finde frem til hvad der gør dig glad. Og ikke gør dig glad. Så du kan forsøge at få mest af det første.

Går du rundt og føler dig stresset?

Det er vigtigt at tage symptomer på stress alvorligt.
Hvis du går rundt og føler dig modløs, konstant træt og har mistet overblikket i dit liv, så kontakt mig og lad os finde ud af om jeg kan hjælpe dig tilbage på sporet igen.Kontakt mig nu