Personlig coach

Personlig coach Thomas Nexø tilbyder coaching i KøgeSom personlig coach er jeg din neutrale og fortrolige sparringspartner i alle livets forhold. Igennem coaching får du redskaber til at håndtere dit arbejde, dit parforhold og dit liv og jeg vil som personlig coach, både holde dig op på dine beslutninger, og juble sammen med dig når du kommer tættere på dine mål.

Som personlig coach kan jeg hjælpe dig med at lære dig selv bedre at kende, så du bliver afklaret og langt mere fokuseret.

 • Coaching giver afklaring, skaber bevidsthed og definerer mål.
 • Coaching styrker beslutninger, forbedrer dine præstationer og leder til forandringer.
 • Coaching belyser og åbner ressourcer, du ikke troede du havde.
 • Coaching kan åbne op for- og være med til at skabe et større potentiale.
 • Coaching skaber større ansvarlighed via ejerskab til egne løsninger og målsætninger.
 • Coaching skaber større indsigt i personlige styrker og svagheder og dermed flere valg.

Som personlig coach kan jeg hjælpe dig til at komme tættere på drømmen.

Eller med at finde frem til accepten af, at det ikke skal være præcis sådan som du drømte om. Og få sluttet fred med at du ikke opnår den. Og det at du måske indser, at det ikke er der du vil lægge dine kræfter, kan i sig selv være transformerende og en del af en større personlig udvikling.

Og så er der naturligvis alt det, der ligger imellem drømmen og der hvor du står lige nu. Og disse ting kan være mindst lige så vigtige at få belyst og vurderet.

Du har det der skal til – en personlig coach hjælper dig til bevidstheden og med redskaberne for at kunne føre det ud i livet!

Ønsker du personlig coaching?

Kontakt mig nu og find ud af hvordan jeg som din personlige coach kan hjælpe dig med at belyse dine stærke og svage sider og få dig startet på din rejse imod et bedre liv.Kontakt mig nu

2. Hvad er en personlig coach

En personlig coach er en professionel sparringspartner, der er uddannet i aktiv lytning, som har erfaring med at stille åbne spørgsmål, der skaber personlig refleksion og åbner dig op og udfordrer dig tankemæssigt i en helt anden grad end du er vant til.

En personlig coach kan bruge forskellige værktøjer til at skabe overblik, indsigt og ikke mindst give dig mere motivation.

En personlig coach kan hjælpe dig med at afklare hvad du ønsker, hvorfor du ønsker det og ikke mindst, hvad der står i vejen for dine ønsker så du bliver i stand til at arbejde dig hen i mod dine mål – og i sidste ende, nå dem.

Når du vælger et samarbejde med en coach, er udgangspunktet at det er dig der er i fokus, og at det er dine mål og ønsker der arbejdes på at nå. I coachingen handler det udelukkende om dig og din succes.

Når man vælger at gå til en personlig coach er det som regel fordi at man ønsker positiv forandring i sit liv.

Jeg kan som personlig coach tilbyde:

 • At hjælpe dig med at bestemme hvor du er lige nu og hvor du gerne vil hen.
 • At hjælpe dig med at finde ind til grundlæggende værdier og ikke mindst, forbinde disse til de ting du gerne vil opnå i livet.
 • At hjælpe dig med at tilføje struktur og støtte til de ting du gør og ikke mindst, holde dig til ilden så du rykker dig.
 • At hjælpe dig med at få tilført både tanke-, adfærds- og handlingsændringer til dit liv på områder hvor du ønsker at udvikle dig.
 • At hjælpe dig med at gøre dine mål mere klare og støtte dig i en løbende proces hen imod at nå dem, hvor de sædvanlige undskyldninger du plejer at bruge overfor dig selv, ikke bliver accepteret som gangbare.

Professionel coaching anvendes af helt almindelige og overordnet velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområder. Coaching anvendes både af privatpersoner og i stadig højere grad i virksomheder, hvor medarbejdere/ledere eller teams coaches på konkrete problemstillinger eller opgaver.

En personlig coach kan eksempelvis hjælpe med:

 • Rygestop.
 • Slankekur og motion.
 • Bedre parforhold.
 • Finde nyt job eller skifte karriere.
 • Finde en kæreste.
 • Balance mellem arbejde og familie.
 • Blive bedre til at sige fra, løse konflikter og lære sig selv og sine behov at kende.

For private giver et coachingforløb ofte en højere energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med coachen. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe.

Load More