Din tilgang til livet har stor betydning

Den tilgang du har til dig selv og det liv du lever har stor betydning for hvordan du klarer dig og hvor lykkelig du bliverDer kan være omstændigheder i livet som vi på ingen måder selv er herre over. Vi kan et langt stykke henad vejen selv påvirke vores livssituation og helbred, men kan, på trods af de rigtige valg, blive ramt af alvorlig sygdom. Blive fyret fra vores job eller miste én vi har kært.

Der er med andre ord ting som vi ikke selv kan drages til ansvar for, men positivt set, så kan vi faktisk gøre rigtigt meget for at undgå mange af disse ting. Eller, hvis vi ikke helt kan undgå dem, så kan vi gøre os selv bedre i stand til at overkomme svære perioder i livet og gøre det nemmere for os selv at komme videre uden at det får virkeligt store konsekvenser for os.

Det handler meget om den tilgang vi har til tingene.

Gør en aktiv indsats for at styre dit liv og din egen sindsstemning.

For at få det meste ud af livet er det vigtigt at du får mere ud af dig selv.
Du må tage ansvar for dine tanker og følelser. Og stoppe med at klandre “systemet”. Begynd at søge svarene inden i dig selv i stedet for udenfor.

Tag ansvar for dine nederlag. Og mindst lige så vigtigt, for dine personlige sejre.

Ansku livet som værende fyldt med muligheder

Den verden du lever i er fyldt med ressourcer, muligheder og potentiale.

Det du vælger at gøre, og det du vælger IKKE at gøre, gør rent faktisk en forksel. Dine valg har betydning. Du har betydning.

Enhver dag er en dag fyldt med muligheder for at præge livet i den retning som du ønsker at det skal bevæge sig i.

Opfat modgang som en udfordring og som noget der vil gøre dig stærkere

Fokuser på din personlige udvikling og det, at du bliver mere robust og kompetent som menneske, hver gang du bliver stillet overfor et problem eller en udfordring. Som du formår at forholde dig til og som du løser.

Når du kommer videre fra et sted hvor du har følt dig kørt fast, har du bevist overfor dig selv, at du er gjort af det rette stof.

Og du er højst sandsynligt blevet mere intelligent og har opnået flere personlige ressourcer i kampen for at overkomme dine problemer.

Måden du tænker om- og taler til dig selv har betydning

Behandl dig selv som din mest betroede og værdifulde ven i livet.
Hvis du konstant går rundt med en negativ indre dialog og har en opfattelse af dig selv som en fejltagelse. Ja, så ender du højst sandsynligt med at blive en fejltagelse.

Lær at holde af dig selv for dine gode sider og egenskaber. Men lær også at holde af dig selv for de mindre gode.
Du er sammensat og kompleks som menneske og er på ingen måde perfekt.

Ingen er perfekt og når du erkender dette, og lærer at elske dig selv for den du er på godt og ondt, vil du begynde at mærke en langt større indre ro og afklarethed omkring dig selv og dit liv. Og vil have langt mere overskud til at forbedre dig selv på vitale områder. Og dermed blive endnu bedre.

Emneord:  begrænsende overbevisninger  fokus  lykke  mindset  motivation  personlig udvikling  succes

 

Ønsker du personlig coaching?

Målet med coaching er at hjælpe dig til at blive klogere på dig selv. Coachingen fokuserer på at øge din selvindsigt igennem refleksion og handling og målet er personlig vækst.

Er der områder i dit liv hvor du ønsker at forbedre dig selv, og er du klar over, at det kræver arbejde at udvikle sig som menneske. Så er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig.

Jeg tilbyder professionel personlig coaching i Køge-området, til dig der ønsker mere selvindsigt og afklaring, mere selvtillid og bedre selvværd, motivation, mindre stress og positiv forandring.
Kontakt mig og hør nærmere om, hvad jeg kan hjælpe netop dig med.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Coaching

Nyhed – Langdistance-coaching

Bestem din retning med coachende spørgsmål

Jeg ønsker resultater, men jeg mangler potentiale

Sådan stiller du dig selv de rigtige spørgsmål

Provokerende spørgsmål til selvrefleksion

Begrænsende overbevisninger der kan holde dig tilbage