Dine valg i dag definerer dit fremtidige jeg

water-viewNøglen til en mere produktiv fremtid ligger i at træffe de rigtige valg i dag.
Hvis du prøver at forestille dig hvordan du var for fem, ti og femten år siden, kan du måske danne dig et indtryk af hvordan tingene skrider frem og hvor du vil befinde dig om samme antal år ude i fremtiden.

De fleste af os kan nok nikke genkendende til at kroppen og dens formåen ikke helt står mål med hvad den gjorde tidligere. At vi er længere om at komme os efter fysiske anstrengelser og at tempoet generelt ikke er helt det samme når vi dyrker sport.
Det fysiske aspekt af livet har vi til en hvis grad en positiv indflydelse på hvis vi vælger at holde os i nogenlunde form i det vi i hvert fald kan udskyde ældningen af vores krop, men det fysiske står langt fra alene.

Mange mennesker investerer deres penge i ting og i forsikringer, der skal sikre at de får det godt i fremtiden. Men rigtig mange glemmer, at den bedste forsikring og det bedste vi kan investere i, rent faktisk er os selv.
Her tænkes ikke udelukkende på at det er vigtigt at holde sig i fysisk god form, men også på, at det er vigtigt hvad vi fylder os selv med rent intellektuelt. Hvilke tv-programmer vi bruger vores tid på og hvilke bøger vi vælger at læse osv.

Hvis du virkelig ønsker at have en sund krop og være mentalt rask når du bliver ældre, så kræver det en arbejdsindsats nu og her.
Vi har mange gange en tendens til at udskyde de mere langsigtede mål og erstatte dem med behagelige og kortsigtede valg. Vi søger tilfredsstillelse nu og her og tænker at det nok skal gå og at vi nok skal komme i gang med at dyrke den forbandede motion, starte vores efteruddannelse eller udvide vores horisont med nyt input “i morgen”. I stedet for at tænke på det på den måde, at tilfredsstillelsen på længere sigt ved at være sund og rask er langt større end den nuværende tilfredsstillelse ved at læne os tilbage i sofaen og lade os underholde nu og her.

Nu skal det selvfølgelig ikke opfattes udelukkende som om at vi skal rende rundt og kalkulere alt og kun foretage os noget der giver os noget i fremtiden.
Men det er alligevel værd at tænke over, at hver gang vi vælger noget der tilfredsstiller os på kort sigt, så optager vi tid og plads for de ting, der rent faktisk kunne være med til at gøre, at vi på længere sigt ville blive bedre fungerende og mere tilfredse mennesker.

Emneord:  motion  selvledelse  sundhed  værdier

 

Savner du noget ekstra motivation?

Er du motiveret? Og hvad giver dig motivation? Personlig coaching kan hjælpe med at skabe indre motivation så du holder dig motiveret og når dine målsætninger.

Når vi snakker motivation er der specielt to ting der er interessante. Først er det hvad du er motiveret for. Men at vide hvad du er motiveret for er sjældent nok til at skabe den motivation, der skal holde dig til ilden hele vejen. Når du har fundet ud af hvad du er motiveret for at opnå er det derfor vigtigt at finde ud af hvorfor du er motiveret for at opnå netop dette.

Kontakt mig og lad mig hjælpe dig med at finde din motivation.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Motivation

(Video) Sådan skaber du motivation der holder

(video) Lad ikke andre menneskers begrænsende overbevisninger komme i vejen for dig

(Video) Fokuser på din egen fremgang og ikke så meget på andre

De to tankemønstre der kan ende med at pacificere dig

Drop perfektionismen

Er du afhængig af det hurtige fix?