Er du afhængig af det hurtige fix?

du-hoester-hvad-du-saarBilledet her er meget sigende for nogle af de tendenser vi ser i vores samfund, hvor der er et hysteri omkring udseende og fysisk fremtoning, og samtidig en vilje til at springe over hvor gærdet er lavest, for at fremstå som sund og succesfuld.

Aldrig har så mange mennesker fået botoks sprøjtet ind i huden, taget ulovlige medikamenter for at fremme hurtig muskelvækst med en minimal træningsindsats, fået spray tan eller indtaget hormoner for at blive hurtigt brune, fået fedtsugninger, gået på mirakelkure til hurtigt vægttab, der måske har forbrændt alt fedt på kroppen, men samtidig har foretaget uoprettelige skader på indre organer. Osv osv.

Vi lever i en tid, hvor vi kan købe os til umiddelbar succes for relativt få midler. Hvor vi for et mindre beløb kan købe “kuren”, der indenfor kort tid kan få os til at fremstå som sunde og fokuserede individer, selvom vi lever af kage og sukkerfri sodavand og ikke rører os mere end maksimalt tre timer om måneden.

Viljen til at tage det lange seje træk og lægge eventuelle dårlige vaner på hylden og erstatte dem med andre, mere sunde vaner, er ikke noget mange mennesker har lyst til. Og hvorfor skulle man når det kan fikses på fjorten dage med en håndfuld piller?

Problemet er bare, at mentaliteten omkring det hurtige fix indhenter os på den lange bane. Det er muligt at vi skal arbejde langt mindre lige nu og her, men hvis vi vælger at købe os til det hurtige fix, risikerer vi at skade os selv på flere måder. Ud over at mange af de nævnte ting er skadelige for helbreddet og ikke mindst fastholder os i en eventuel dårlig og usund livsstil, gør brugen af dem også, at vi i farten går glip af de vigtige lærepenge som hårdt og fokuseret arbejde giver os, og vi ender med at blive slaver af hurtige og nemme løsninger.

Det er vigtigt, at vi sørger for at rodnettet bliver ordentligt udviklet og er i orden, og fokuserer lidt mindre på hvor store bladene er over jorden – lige nu og her 🙂

Emneord:  fitness  fokus  målopnåelse  mindset  motion  sundhed

 

Savner du noget ekstra motivation?

Er du motiveret? Og hvad giver dig motivation? Personlig coaching kan hjælpe med at skabe indre motivation så du holder dig motiveret og når dine målsætninger.

Når vi snakker motivation er der specielt to ting der er interessante. Først er det hvad du er motiveret for. Men at vide hvad du er motiveret for er sjældent nok til at skabe den motivation, der skal holde dig til ilden hele vejen. Når du har fundet ud af hvad du er motiveret for at opnå er det derfor vigtigt at finde ud af hvorfor du er motiveret for at opnå netop dette.

Kontakt mig og lad mig hjælpe dig med at finde din motivation.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Motivation

(Video) Sådan skaber du motivation der holder

(video) Lad ikke andre menneskers begrænsende overbevisninger komme i vejen for dig

(Video) Fokuser på din egen fremgang og ikke så meget på andre

De to tankemønstre der kan ende med at pacificere dig

Drop perfektionismen

Dine valg i dag definerer dit fremtidige jeg