(Video) Er du bange for at få succes?

De fleste mennesker vil svare ja, hvis de bliver spurgt om de gerne vil være en succes. Men for mange menneskers vedkommende, er ønsket ikke så stort, at de er villige til, for det første, at lægge hårdt arbejde bag. Og for det andet, kan angsten for at blive holdt op imod højere standarder, når succesen er hjemme, virke afskrækkende.

Succesbarrierer

Der kan sikkert være et hav af grunde til at du ikke ønsker succes.

Den mest åbenlyse begrundelse er nok, at du ikke gider at lægge det arbejde i det, der kræves. Eller at du ikke umiddelbart lader dig forføre af tanken om en masse luksus og materielle goder.

En anden succesbarriere er selve frygten for ikke at slå til. At fejle i processen.

Men én succesbarriere som vi ikke snakker særligt meget om, er frygten for at blive en succes. Og dermed at skulle holdes op imod helt andre standarder end vi har været vandt til.

For hvordan kan du gå fra at blive succesfuld med alt hvad det har krævet af målrettet fokus og hårdt arbejde. Og så til pludseligt at falde tilbage i din gamle rille igen og være langt mere ufokuseret og måske endda, doven?

Frygten for at blive succesfuld behøver altså ikke være funderet i begrænsende overbevisninger eller en erkendelse af mangel på evner. Men kan i lige så høj grad være en rationalisering om, at du ikke har et ønske om at komme i fokus – både positivt, men så også negativt, hvis det ikke skulle flaske sig for dig og du falder tilbage til en tidligere version af dig selv.

Emneord:  begrænsende overbevisninger  coaching  fokus  indsigt  komfortzone  målsætning  motivation  selvbilleder  succes  video

 

Succes kommer igennem handling og positive vaner

Succes kommer igennem handling og positive vaner. Hvis du vil opnå succes må du finde frem til hvad der gør dig mindre succesfuld og ændre disse vaner til positive vaner, der skaber succes.

Succes synes at være forbundet med det at handle. Succesfulde mennesker bevæger sig i den retning som de ønsker. De fejler, men de giver ikke op. Vi er hvad vi gør mest. Det at mestre noget er ikke en medfødt gave, men en egenskab der opnås igennem vaner.

Med coaching vil det være muligt at finde frem til de vaner og mønstre, der holder dig tilbage. Og finde frem til nye vaner, der kan få dig fremad i livet og give dig succes.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Succes

Hvad det vil sige at være den bedste version af sig selv

(Video) Konkrete tips til et stærkt livsfundament

Find din egen vej i dit eget tempo

(Video) Tænk som en vinder

Vi lever i en offer-kultur