Er du en løve eller et får?

“Jeg er ikke bange for en hær af løver ledet af et får; jeg er bange for en hær af får ledet af en løve” – Alexander den Store

I et demokrati får en befolkning de politikere den fortjener.
Faren for katastrofale forandringer ligger ikke udelukkende hos magthaverne, men lige så meget hos befolkningen selv.

Hvis befolkningen sørger for at holde magthaverne i kort snor, forholde sig kritisk og sætte sig ind i grundlæggende principper – både før og efter et valg. Vil den magt som er tildelt magthaveren ikke være lige så stor, som hvis befolkningen består af mennesker uden indsigt og interesse for det samfund de lever i.

Politiske valg (hos den enkelte) bør foretages velovervejet, rationelt og på baggrund af viden og ikke ud fra følelser og populistiske slogans.

Hellere være en løve der styres af et får end et får der styres af en løve.

Ovenstående gør sig forøvrigt gældende indenfor alle andre aspekter af vores liv, hvor vi enten kan vælge at være reaktive og altså reagerende på de omstændigheder som livet byder os. Eller proaktive og på forkant med livets udfordringer og dermed i større grad herre over os selv og den måde vores liv udformer sig på.

Emneord:  indsigt  livsledelse  motivation  politik  selvledelse

 

Succes kommer igennem handling og positive vaner

Succes kommer igennem handling og positive vaner. Hvis du vil opnå succes må du finde frem til hvad der gør dig mindre succesfuld og ændre disse vaner til positive vaner, der skaber succes.

Succes synes at være forbundet med det at handle. Succesfulde mennesker bevæger sig i den retning som de ønsker. De fejler, men de giver ikke op. Vi er hvad vi gør mest. Det at mestre noget er ikke en medfødt gave, men en egenskab der opnås igennem vaner.

Med coaching vil det være muligt at finde frem til de vaner og mønstre, der holder dig tilbage. Og finde frem til nye vaner, der kan få dig fremad i livet og give dig succes.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Succes

Hvad det vil sige at være den bedste version af sig selv

(Video) Er du bange for at få succes?

(Video) Konkrete tips til et stærkt livsfundament

Find din egen vej i dit eget tempo

(Video) Tænk som en vinder