Er du flink eller rar?

Rar er altså lig med personligt overskud og medfører en styrket selvopfattelse. Flink medfører konstante personlige kompromisser og sænker på sigt dit selvværd.Det kan have en afgørende betydning for dig. I det, det at være flink ofte er et symptom på usikkerhed eller endda direkte angst.

Angst for ikke at være god nok. Angst for ikke at blive værdsat og anerkendt.

Når du har fokus på at være flink, er du ofte selvopofrende. Og lidt af en people pleaser.

Mens du, hvis du er rar. Er det fordi du bare gerne vil være god og hjælpsom overfor andre. Og får noget ud af at gøre andre glade.

Det at være rar, kommer altså i højere grad fra et sted af overskud og selv-accept, hvor du er venlig og gør gode ting for andre, simpelthen fordi du har lyst til at være hjælpsom.

Hvor det at være flink i højere grad kommer fra et sted, hvor du søger andre menneskers accept og anerkendelse. Og egentligt ikke lytter til dine egne lyster og behov.

Rar er altså lig med personligt overskud og medfører en styrket selvopfattelse. Flink medfører konstante personlige kompromisser og sænker på sigt dit selvværd.

Husk at lytte til dig selv og mærke efter.

Emneord:  begrænsende overbevisninger  coaching  Depression  lykke  parforhold  selvbilleder  stress

 

Ønsker du bedre selvværd og mere selvtillid?

Personligt coaching-forløb til behandling af lavt selvværd og dårlig selvtillid. Sammen med en personlig coach får du mulighed for at arbejde med dig selv og dit selvværd igennem øvelser og udfordringer så du ender med at få en langt bedre selvtillid og tro på dig selv.

Mangler du lige det sidste mod til at turde tale i større forsamlinger? Eller har du svært ved at sige hvad du virkeligt mener? Måske har du svært ved at sige fra og mangler fokus på dine egne behov.

Hvis du har dårligt selvværd eller en ringe selvtillid, så er du i fare for at leve et meget begrænset liv.
Kontakt mig så jeg kan hjælpe dig med at få en større selvtillid og et bedre selvværd så du kan leve det liv som du fortjener. Et liv på DINE præmisser.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Selvtillid og selvværd

Du skriver selv din historie – sørg for at den bliver opløftende og positiv

(Video) 7 tips til opbygning af et stærkt selvværd

Din identitet er ikke andet end din evaluering af de handlinger du foretager dig

(Video) Træd ind i din vækstzone fremfor at forlade din komfortzone

(Video) Glem alt om selvværd og fokuser på mere selvrespekt

Selvtillid er en færdighed og kan derfor optrænes