Er du forbruger eller investor?

time-clockHvis tid var en valuta (hvilket det i høj grad er!), vil du så betegne dig selv som forbruger eller investor?

Sagt på en anden måde, forbruger du størstedelen af din tid med at lade dig underholde og flyde rundt. Eller investerer du den tid du har til rådighed i dig selv og din fremtid? På noget meningsfuldt.

Det bør ikke være enten det ene eller det andet, men der bør være en balance, hvor en del af den tid vi bruger, rent faktisk bruges på noget der har et formål og hvor “afkastet” af vores investering kan indløses. Fx. i form af et bedre helbred, større økonomisk råderum, større indsigt på områder der interesserer os, bedre relationer osv. Eller på noget, der vil give os et minde vi kan vende tilbage til resten af vores dage.

Du bør være din egen bedste investering og når du står overfor et valg omkring hvad du skal bruge din tid på, så bør du per automatik tænke på, om det er noget du vil kunne drage nytte af senere i dit liv. Eller om det kan kategoriseres som meningsløst og ligegyldigt.

Emneord:  livsledelse

 

Succes kommer igennem handling og positive vaner

Succes kommer igennem handling og positive vaner. Hvis du vil opnå succes må du finde frem til hvad der gør dig mindre succesfuld og ændre disse vaner til positive vaner, der skaber succes.

Succes synes at være forbundet med det at handle. Succesfulde mennesker bevæger sig i den retning som de ønsker. De fejler, men de giver ikke op. Vi er hvad vi gør mest. Det at mestre noget er ikke en medfødt gave, men en egenskab der opnås igennem vaner.

Med coaching vil det være muligt at finde frem til de vaner og mønstre, der holder dig tilbage. Og finde frem til nye vaner, der kan få dig fremad i livet og give dig succes.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Succes

Hvad det vil sige at være den bedste version af sig selv

(Video) Er du bange for at få succes?

(Video) Konkrete tips til et stærkt livsfundament

Find din egen vej i dit eget tempo

(Video) Tænk som en vinder