Er personlig coaching noget for mig?

keyholeDet er en rar følelse når vi mærker, at vi bliver klogere på os selv, opdager at vi har potentiale og ikke mindst finder ud af, at vi et langt stykke af vejen selv kan præge vores eget liv og succes.
Og vi mærker en endnu bedre følelse når vi rent faktisk tager ansvar, og når i mål med nogle af de ting som vi gerne vil opnå i livet.
Lige så rart det er at have følelsen af, at have styr på vores liv og føle at vi bevæger os i den rigtige retning, lige så frustrerende er det, når vi får en følelse af, at vi står stille eller måske endda bevæger os i den forkerte retning i forhold til de mål og drømme som vi går rundt og har. At vi med andre ord ikke lever op til vores fulde potentiale og vores egne inderste værdier.

Coaching kan være en god løsning for dig, der gerne vil noget bestemt med dit liv, men er kørt fast.
Eller for dig, der går rundt og ikke føler dig rigtig glad og tilfreds, men ikke helt er i stand til at pege ud, præcis hvad der mangler for at du kan blive virkelig lykkelig og tilfreds med dit liv.
Coaching er også for dig, der går rundt og gerne vil opnå noget bestemt, men ikke kan overskue hvor du skal starte eller er i tvivl om du virkelig besidder det nødvendige drive til at komme i mål.

Med coaching kan jeg hjælpe dig til forandringer på DIN måde, og i den retning som DU ønsker. I coaching er det nemlig dig selv der giver svarene. Jeg lytter og hjælper dig på vej ved at stille de rigtige spørgsmål. Når du har fundet dine egne svar hjælper jeg dig med at finde ud af hvordan du kommer derhen – på din egen måde og i et tempo der passer dig. Samtidig hjælper jeg dig med at holde dig fast på dine mål.

Coaching er altså et tæt samarbejde mellem dig og mig.
Et samarbejde hvor du forventes at yde en indsats for at lære dig selv bedre at kende.
Hvis du er i tvivl om coaching kunne være noget for dig, så kontakt mig og vi finder sammen ud af, om der er basis for et samarbejde.

Emneord:  selvledelse  succes

 

Ønsker du personlig coaching?

Målet med coaching er at hjælpe dig til at blive klogere på dig selv. Coachingen fokuserer på at øge din selvindsigt igennem refleksion og handling og målet er personlig vækst.

Er der områder i dit liv hvor du ønsker at forbedre dig selv, og er du klar over, at det kræver arbejde at udvikle sig som menneske. Så er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig.

Jeg tilbyder professionel personlig coaching i Køge-området, til dig der ønsker mere selvindsigt og afklaring, mere selvtillid og bedre selvværd, motivation, mindre stress og positiv forandring.
Kontakt mig og hør nærmere om, hvad jeg kan hjælpe netop dig med.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Coaching

Nyhed – Langdistance-coaching

Bestem din retning med coachende spørgsmål

Jeg ønsker resultater, men jeg mangler potentiale

Sådan stiller du dig selv de rigtige spørgsmål

Din tilgang til livet har stor betydning

Provokerende spørgsmål til selvrefleksion