Find din egen vej i dit eget tempo

I en verden hvor mængden af (negative) informationer stiger dramatisk og hvor tingene går stadigt hurtigere hele tiden. Er indre ro blevet den mest eftertragtede valuta - eller ressource, hos det enkelte menneske.Både selvværd og selvrespekt begynder med “selv”.
Hvis du vil forøge dit personlige værd og respekten for dig selv, er du derfor nødt til at kigge indad og ikke bruge så meget tid på at søge validering fra dine omgivelser.

I en verden hvor mængden af (negative) informationer stiger dramatisk og hvor tingene går stadigt hurtigere hele tiden. Er indre ro blevet den mest eftertragtede valuta – eller ressource, hos det enkelte menneske.

Og indre ro og selvrespekt, opnås for det første ved at acceptere dig selv for den du er. Og for det andet ved at vide, at du gør hvad du kan for at skabe det liv som du selv ønsker for dig selv, ved at tage aktivt ansvar.

I dag måles succes ikke nødvendigvis på berømmelse eller økonomisk formåen, snarere på din evne til at holde fokus og ikke mindst, at være stabil og fredfyldt indvendig.

Der er intet galt i at lade sig inspirere af andre, men hold fokus på der hvor du selv er, og start med at tage de nødvendige skridt i den rigtige retning.

I sidste ende er det vigtigste for dig, hvordan DU kommer tættere på at nå dine drømme og mål.

Og uanset hvor længe du har gået den forkerte vej, er det aldrig for sent at vende om.

Emneord:  coaching  fokus  indsigt  livsledelse  motivation

 

Succes kommer igennem handling og positive vaner

Succes kommer igennem handling og positive vaner. Hvis du vil opnå succes må du finde frem til hvad der gør dig mindre succesfuld og ændre disse vaner til positive vaner, der skaber succes.

Succes synes at være forbundet med det at handle. Succesfulde mennesker bevæger sig i den retning som de ønsker. De fejler, men de giver ikke op. Vi er hvad vi gør mest. Det at mestre noget er ikke en medfødt gave, men en egenskab der opnås igennem vaner.

Med coaching vil det være muligt at finde frem til de vaner og mønstre, der holder dig tilbage. Og finde frem til nye vaner, der kan få dig fremad i livet og give dig succes.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Succes

Hvad det vil sige at være den bedste version af sig selv

(Video) Er du bange for at få succes?

(Video) Konkrete tips til et stærkt livsfundament

(Video) Tænk som en vinder

Vi lever i en offer-kultur