(Video) Fokuser på din egen fremgang og ikke så meget på andre

Hvis du har for meget fokus på hvad andre har og hvad andre kan i forhold til dig selv, bliver det nemt en negativ sovepude der gør at du aldrig kommer rigtigt i gang.

Du risikerer at skabe en apatisk situation, hvor du opgiver inden du får startet op.

Brug andre mennesker, der kan mere end dig som positive forbilleder, og undersøg hvad de gør eller har gjort, for at komme dertil hvor de er i dag. Og kopier de gode dyder og brug dem til at blive bedre.

I stedet for at slå dig selv oven i hovedet i en direkte sammenligning, så fokuserer du her mere på, hvad denne person i givet fald har været igennem for at nå til det sted de er i dag.

Når du er kommet godt i gang, så kan du eventuelt sammenligne dig selv, med dig selv på et tidligere stadie. Og sammenligne niveau, præstationer og hvad du måtte have opnået med det du kunne tidligere. Glæd dig så over den fremgang du selv har haft og brug den som motivation til at blive endnu bedre.

 

Emneord:  begrænsende overbevisninger  fokus  indsigt  målopnåelse  målsætning  mindset  motivation  refleksion  succes  video

 

Savner du noget ekstra motivation?

Er du motiveret? Og hvad giver dig motivation? Personlig coaching kan hjælpe med at skabe indre motivation så du holder dig motiveret og når dine målsætninger.

Når vi snakker motivation er der specielt to ting der er interessante. Først er det hvad du er motiveret for. Men at vide hvad du er motiveret for er sjældent nok til at skabe den motivation, der skal holde dig til ilden hele vejen. Når du har fundet ud af hvad du er motiveret for at opnå er det derfor vigtigt at finde ud af hvorfor du er motiveret for at opnå netop dette.

Kontakt mig og lad mig hjælpe dig med at finde din motivation.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Motivation

(Video) Sådan skaber du motivation der holder

(video) Lad ikke andre menneskers begrænsende overbevisninger komme i vejen for dig

De to tankemønstre der kan ende med at pacificere dig

Drop perfektionismen

Er du afhængig af det hurtige fix?

Dine valg i dag definerer dit fremtidige jeg