(Video) Glem alt om selvværd og fokuser på mere selvrespekt

Som kultur synes vi sygeligt fokuseret på hvordan vores selvværd er, men selvværd er en værdisættelse, relativt til hvad andre mennesker har og kan.

Fokuser mindre på din egen værdi. Og mere på hvor meget du respekterer dig selv.

Hvis du begynder at agere mere i overensstemmelse med, hvad der er bedst for dig selv på længere sigt. Og dropper nogle af de ting som måske føles rare lige nu og her, men som ikke giver dig noget på den lange bane. Så vil du automatisk vokse som menneske og du vil begynde at respektere dig selv langt mere.

Det handler for det første om at have nogle gode værdier som du forsøger at leve efter. Og ikke mindst, nogle personlige grænser for hvad du vil tillade dig selv at gøre og hvad du tillader andre mennesker at gøre imod dig.

I takt med at du opnår en større selvrespekt, vil dit selvværd stige som en afledt effekt. En bonus kan man næsten sige.

Emneord:  coaching  fokus  lykke  mindset  motivation  personlighed  selvbilleder  selvtillid  værdier  video

 

Ønsker du bedre selvværd og mere selvtillid?

Personligt coaching-forløb til behandling af lavt selvværd og dårlig selvtillid. Sammen med en personlig coach får du mulighed for at arbejde med dig selv og dit selvværd igennem øvelser og udfordringer så du ender med at få en langt bedre selvtillid og tro på dig selv.

Mangler du lige det sidste mod til at turde tale i større forsamlinger? Eller har du svært ved at sige hvad du virkeligt mener? Måske har du svært ved at sige fra og mangler fokus på dine egne behov.

Hvis du har dårligt selvværd eller en ringe selvtillid, så er du i fare for at leve et meget begrænset liv.
Kontakt mig så jeg kan hjælpe dig med at få en større selvtillid og et bedre selvværd så du kan leve det liv som du fortjener. Et liv på DINE præmisser.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Selvtillid og selvværd

Du skriver selv din historie – sørg for at den bliver opløftende og positiv

(Video) 7 tips til opbygning af et stærkt selvværd

Din identitet er ikke andet end din evaluering af de handlinger du foretager dig

Er du flink eller rar?

(Video) Træd ind i din vækstzone fremfor at forlade din komfortzone

Selvtillid er en færdighed og kan derfor optrænes