Tips til at opnå en renere og pænere hud

Hvis ord som billig, økologisk og effektiv hudpleje fanger din interesse, så læs videre.
Med den følgende løsning får du nemlig en metode til at rense din hud og samtidig give den nødvendige vitaminer og beskyttelse, så den forbliver ren og bliver mere elastisk igen.

Det er bestemt ikke fordi at jeg har hverken aktier i salget af sort afrikansk sæbe eller kokosolie. Men når man falder over en metode, der bare virker, så er det med at dele den så andre også får mulighed for at få glæde af den.

Selv har jeg op igennem min tid som voksen oplevet kortere perioder med bumser, specielt i panden, når der er blevet gået lidt rigeligt til marcipanbrød og sodavand, eller hvis jeg har levet lidt mindre sundt i en periode. Nogle gange er det kommet ud af ingenting selv når jeg har dyrket regelmæssig motion, har holdt mig fra sukker og har spist groft og grønt. Det kan naturligvis også hænge sammen med for lidt søvn eller at jeg har stresset over noget og behøver ikke nødvendigvis at være på grund af forkert kost.

Sort afrikansk sæbe og kokosolie

Jeg har bestemt aldrig været fanatisk omkring min hud, men har igennem tiden prøvet med forskellige cremer og ansigtsvask, der da har virket, men aldrig rigtig har kunnet komme helt til bunds i problemerne med fedtet hud og acne i perioder.

For et par måneder siden valgte jeg så at forsøge med en lidt atypisk løsning, da jeg faldt over nogle informationer omkring disse produkter på en hjemmeside og kunne læse, at de havde flere gavnlige effekter.

Og hvis du ikke allerede har opdaget det, så handler det om det man kalder Sort Afrikansk Sæbe.
Afrikansk sort sæbe er blandt verdens sundeste og mest helende sæber. Sæben plejer din hud og forebygger rynker.

Sæben er håndlavet og er fuldstændig uden konserveringsmidler, farver eller duftstoffer. Det er et naturligt produkt, der blandt andet indeholder sheasmør, palmeolie, palmekerneolie, kokosolie og kakaosmør. Jeg har ladet mig fortælle at den også indeholder noget bestemt mudder, men dette har jeg ikke kunnet få bekræftet.

Sæben er i praksis en lille rund og bulet kugle, der måske (har aldrig set en), minder om noget der er lavet af indtørret kamellort (ja vi får den jo fra Afrika).

Den anden komponent er kokosolie, der har konsistens som en hvilken som helst anden hudcreme. Den er lavet af økologisk sheasmør og argan olie, og den har en naturlig og behagelig duft.

Vask morgen og aften

Jeg starter dagen med at vaske ansigtet med den sorte afrikanske sæbe i badet og påfører efterfølgende et lag kokosolie. Samme behandling lige inden sengetid.

Jeg oplevede ret hurtigt en forskel i det jeg synes min hud i ansigtet blev mere levende. Jeg fik en smule mere farve i ansigtet og min hud føltes glattere og mindre fedtet sidst på dagen.
Dog var min hud længe om at blive fri for nogle af de ar jeg havde efter acne, men det er nu her cirka tre måneder efter blevet langt bedre.

Jeg var som bekendt plaget af acne i perioder, men har stort set ikke haft en bums i panden siden jeg begyndte på denne behandling. Der har været nogle få gange hvor jeg har mærket den ømhed man mærker når der er noget på vej, men det har endnu ikke resulteret i noget synligt.

Måden det gøres på er, at man tager et lille stykke af sæben, som så fugtes og gnides ud mellem hænderne til det skummer op.
Så smøres det ud i ansigtet og gnides roligt ind i huden. Til sidst skylles det af med lunkent vand.

Opsummeret kan det siges sådan. Jeg har fået en pænere hud i ansigtet. Har ikke haft en seriøs bums de sidste tre måneder og har forøvrigt sparet en masse penge.

To små sæber og et glas kokosolie kostede mig lige under 230 kroner med levering og det har holdt lige til nu. Hvor jeg naturligvis har bestilt en ny sending.
Til sammenligning så kostede det jeg brugte før fra et fransk firma som jeg ikke kan udtale navnet på, omkring det dobbelte.

Mine varme anbefalinger til disse produkter. Prøv dem!

Emneord:  life hacks  sundhed  vaner

 

Hjælp og sparring til en sundere livsstil

Jeg tilbyder personlig coaching i forbindelse med livsstilsændringer såsom vægttab og rygestop. Få den bedste sparring og få hjælp til at finde motivationen så du er sikker på at komme helt i mål.

Jeg tilbyder personlig coaching i forbindelse med livsstilsændringer såsom vægttab og rygestop.

Hvis du står overfor at skulle tabe dig eller komme i bedre form, eller hvis du ønsker sparring i forbindelse med et rygestop. Så kontakt mig og hør hvad jeg kan gøre for netop dig.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Krop og sundhed

Vinterbadning er godt for både krop og sjæl

Sådan forebygges for højt blodtryk og slagtilfælde

Gode vaner til opnåelse af varigt vægttab, mere energi og en bedre sundhed