(Video) Invester i dig selv på alle livsområder

Det er vigtigt at vi sikrer os materielt, men mindst lige så vigtigt, at vi opbygger sunde vaner og lever et liv hvor vi udvikler os hele tiden. Jo mere robust du er mentalt, des større er dine chancer for at komme videre når krisen indtræffer.

Hjernedød underholdning er fin i begrænsede doser. Men hav fokus på personlig udvikling og interesser, der rykker dig som menneske. Og brug sociale medier og TV som en måde at slappe af på, når du har brugt tid på ting, der er mere givende for dig.

Des flere sunde interesser og vaner du har. Og jo mere fokus du har på at lære hele tiden, presse dig selv en lille smule og udvikle dig. Des stærkere og mere robust vil du være, når krisen indtræffer.

Emneord:  livsledelse  lykke  målopnåelse  personlig udvikling  selvbilleder  selvledelse  sundhed  værdier  video

 

Ønsker du mere personlig udvikling?

Målet med coaching er at hjælpe dig til at blive klogere på dig selv. Coachingen fokuserer på at øge din selvindsigt igennem refleksion og handling og målet er personlig vækst og udvikling.

Er der områder i dit liv hvor du ønsker at forbedre dig selv, og er du klar over, at det kræver arbejde at udvikle sig som menneske. Så er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig.

Jeg tilbyder professionel personlig coaching i Køge-området, til dig der ønsker mere selvindsigt og afklaring, mere selvtillid og bedre selvværd, motivation, mindre stress og positiv forandring.
Kontakt mig og hør nærmere om, hvad jeg kan hjælpe netop dig med.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Personlig udvikling

Når reality-tv bliver til virkelighed

Gør religion os til bedre mennesker?

Den intelligente zombies tidsalder

Ting der suger energi og som vi bliver gladere af at give afkald på

Femten provokerende spørgsmål der kan udfordre din livsopfattelse

Du skal gøre hvad jeg siger og ikke hvad jeg gør