(Video) Konkrete tips til et stærkt livsfundament

I en tid, hvor det aldrig har været nemmere at springe over hvor gærdet er lavest, og hvor mange mennesker dermed aldrig bliver udfordret og stimuleret tilstrækkeligt til at de opnår en grundlæggende styrke, der kan være med til at få dem igennem kriser og konflikter i livet. Er det ekstra vigtigt at vi har fokus på vores personlige vækst som mennesker.

For mig at se, er der fem overordnede punkter vi skal have fokus på hvis vi vil sikre os, at vi både kan stå distancen fysisk, og ikke mindst psykisk.

Sund livsstil

Sund livsstil giver ud over et bedre fysisk velbefindende, også mere mentalt overskud og et bedre immunforsvar.

Skulle uheldet være ude og du mister en nær ven, bliver fyret fra dit arbejde eller bliver skilt. Så vil dit helbred blive sat på en ekstra prøve.

Hvis du proaktivt lever sundt, så vil du stå langt stærkere som menneske.

Vær kreativ

Ud over at være i stand til at skabe din egen kunst eller andre sjove ting. Så vil du, hvis du ofte udfolder dig kreativt, også udvikle nye kompetencer, eller opgradere de kompetencer du allerede har.

Ud over dette så vil du også få en mere skarp hjerne. Hjernen elsker at blive stillet på prøve og skulle løse problemstillinger.

Sunde interesser

Hvis vi bare sidder og flader den hver gang vi har chancen, så går vi på én eller anden måde i stå rent menneskeligt.

Ud over det, så risikerer du også at blive dummere hvis det eneste du tager ind, er sensationsnyheder og fordummende TV.

Læs og sæt dig ind i nye områder

Igen, din hjerne vil elske dig for det. Og du vil have langt mere at tale med andre mennesker om hvis du har en mere bred viden som du kan dele ud af.

Og ud over det, så forbedrer du jo også dine egne chancer for at gå ud og finde et nyt job hvis uheldet skulle være ude. Det er langt nemmere at sættes sig ned og formulere ansøgninger, når du har et vist intellektuelt niveau.

Tilbring tid med gode venner

Gode venner er dem der står der for dig når du har brug for det.

Og dem, der gør dig glad som menneske fordi at du føler et tilhørsforhold til en gruppe. Og har ligesindede at dele dine gode og dårlige oplevelser med.

Emneord:  fitness  indsigt  livsledelse  lykke  personlig udvikling  personlighed  selvværd  succes  sund kost  sundhed  video

 

Succes kommer igennem handling og positive vaner

Succes kommer igennem handling og positive vaner. Hvis du vil opnå succes må du finde frem til hvad der gør dig mindre succesfuld og ændre disse vaner til positive vaner, der skaber succes.

Succes synes at være forbundet med det at handle. Succesfulde mennesker bevæger sig i den retning som de ønsker. De fejler, men de giver ikke op. Vi er hvad vi gør mest. Det at mestre noget er ikke en medfødt gave, men en egenskab der opnås igennem vaner.

Med coaching vil det være muligt at finde frem til de vaner og mønstre, der holder dig tilbage. Og finde frem til nye vaner, der kan få dig fremad i livet og give dig succes.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Succes

Hvad det vil sige at være den bedste version af sig selv

(Video) Er du bange for at få succes?

Find din egen vej i dit eget tempo

(Video) Tænk som en vinder

Vi lever i en offer-kultur