Lykke er når du føler du slår til som menneske

Vi har i alt for høj grad fokus på det at være lykkelige og glemmer hvad der i virkeligheden giver os en følelse af lykke.Det meste af mit liv har jeg troet at det ultimative mål med livet var at finde lykken.
Nu ved jeg, at livet handler om at opbygge karakter. At livet for os alle til tider er en kamp. Og at vi, når vi overkommer modgang, bliver lidt stærkere hver gang.

Lykken er altså ikke noget vi når frem til, men en følelse vi har når vi føler vi slår til. Når vi lever ud fra vores egne værdier og er tro imod os selv. Og kan være noget for andre.

Lykke for lykkens skyld er med andre ord for diffus og kan tages fra os. Men en følelse af et stærkt personligt værd, der er bygget på vedholdenhed og sejre forsvinder ikke bare uden videre.

Med det in mente er tanken om at blive gammel heller ikke skræmmende. For når vi holder op med at fokusere på de mere overfladiske værdier som vores kultur stiller op, og i stedet har fokus på udviklingen af personlighed og karakter. Så har vi alt den tid vi ønsker og kan med sindsro give os selv tilladelse til at fejle i processen.

God vin bliver som bekendt kun bedre med årene. Og det gør vi også som mennesker hvis vi magter at lægge en lille smule arbejde i hvad der bør være vores væsentligste projekt. Os selv og vores egen lykke.

Emneord:  fokus  komfortzone  livsledelse  lykke  målopnåelse  personlig udvikling  værdier

 

Lykken er der hvor du møder dine egne forventninger

Lykke er et ret diffust fænomen. For hvornår føler vi lykke og er virkeligt lykkelige? Et lykkeligt liv er et liv hvor du lever ud fra dine egne forventninger til dig selv og dine inderste værdier.

Det er altså i princippet ret ligegyldigt hvordan du lever, så længe det er i overenstemmelse med det billede du har af det ideelle liv.

Din drejebog for hvordan du skal leve og være som person har rigtig stor magt over dig på den måde at den i sidste ende dikterer din tilfredshed med dig selv og dit liv.

Hvis du går rundt og føler dig ulykkelig eller mindre tilfreds, så kan personlig coaching måske være en mulighed for at finde frem til din lykke.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Lykke

(Video) Din fremgang bliver ofte modtaget med skepsis af andre

Hvorfor du ikke skal ønske dig alting med det samme

Reframing – kan du finde en positiv vinkel?

Lykken følger den lykkelige

Vi søger lykken hvor vi mistede den

Formlen på henholdsvis lykke og mismod