Lykken følger den lykkelige

En meget vigtig komponent i et tilfredsstillende liv er, at du tager udgangspunkt i der hvor du selv står.
I langt de fleste menneskers tilfælde, vil der altid kunne laves forbedringer. Og uanset hvor du står lige nu, vil du altid kunne rykke dig fremad og opnå noget der er bedre end det du har.
Det vigtige er, at du kommer i gang.

Rigtig mange mennesker tror at de først skal have noget, eksempelvis penge, mere tid eller kærlighed. Før de kan gøre det de ønsker at gøre, eksempelvis rejse, starte en virksomhed eller påbegynde det perfekte parforhold. Som i sidste ende vil gøre dem til det de ønsker at være, eksempelvis lykkelig, fredfyldt, motiveret eller succesfuld.

Sandheden er den, at det oftest fungerer stik modsat.
Det starter for det meste med, at du er på en bestemt måde – eksempelvis lykkelig, fredfyldt, succesfuld eller kærlig.

Så begynder du at gøre ting fra dette udgangspunkt – Og næsten med det samme, vil tingene ændre sig og dit liv og den virkelighed som du befinder dig i, vil blive formet ud fra dette nye udganspunkt.

Tænk for eksempel på en dag, hvor du har været glad fra morgenstunden og har følt dig fyldt med energi og hvordan den aura af glæde, selvsikkerhed og energi har fået andre mennesker til at føle sig i dit selskab og hvordan det højest sandsynligt har haft en positiv indflydelse på hvordan du selv har opfattet denne dag og i sidste ende, dig selv.

Vi tiltrækker det i vores liv som vi er. Det er en ofte misforstået opfattelse, at vi, hvis vi bare ønsker noget godt, får det hvis vi venter længe nok på det.
Det starter med os selv og den måde vi opfatter os selv og vores liv på.

Der er en verden til forskel på om du opfatter dig selv som en fejltagelse og et offer for dine onstændigheder. Eller om du opfatter dig selv som en fighter, der har en stor indflydelse på dit eget liv og den måde det udarter sig på for dig.
Om du mangler en masse for at være glad og tilfreds. Eller om du er glad og tilfreds der hvor du står i livet lige nu og her.

Det kan lyde ret klichéagtigt, men i langt de fleste tilfælde så er mennesker, der lever et succesfuldt liv – hvad enten dette måles i økonomisk velstand, sundhed og vitalitet eller generel livsglæde. Mennesker der for det første er bevidste om, at de rent faktisk har det rigtigt godt og lægger en stor vægt på at være taknemmelige for dette. Og for det andet er det mennesker, der netop har indset, at de selv kan skabe den virkelighed som de lever i.

Langt de fleste mennesker besidder et talent, har flere ting de kan være taknemmelige for og har muligheder for at præge deres liv i en positiv retning.

Desværre har rigtig mange mennesker en tendens til at sammenligne sig med andre mennesker – ofte dem der allerede har en masse af det, som de gerne selv vil have.

Og hvis de samtidig kun ser på selve resultatet og ikke anerkender processen disse andre mennesker har været igennem for at nå dertil, så er det nemmest at konkludere, at disse mennesker enten har været heldige eller har haft bedre forudsætninger end dem selv. Og så ellers fortsætte med at surmule over at deres egne omstændigheder ikke er lige så favorable som de andres.

Emneord:  begrænsende overbevisninger  fokus  livsledelse  mindset  selvværd  succes

 

Lykken er der hvor du møder dine egne forventninger

Lykke er et ret diffust fænomen. For hvornår føler vi lykke og er virkeligt lykkelige? Et lykkeligt liv er et liv hvor du lever ud fra dine egne forventninger til dig selv og dine inderste værdier.

Det er altså i princippet ret ligegyldigt hvordan du lever, så længe det er i overenstemmelse med det billede du har af det ideelle liv.

Din drejebog for hvordan du skal leve og være som person har rigtig stor magt over dig på den måde at den i sidste ende dikterer din tilfredshed med dig selv og dit liv.

Hvis du går rundt og føler dig ulykkelig eller mindre tilfreds, så kan personlig coaching måske være en mulighed for at finde frem til din lykke.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Lykke

(Video) Din fremgang bliver ofte modtaget med skepsis af andre

Lykke er når du føler du slår til som menneske

Hvorfor du ikke skal ønske dig alting med det samme

Reframing – kan du finde en positiv vinkel?

Vi søger lykken hvor vi mistede den

Formlen på henholdsvis lykke og mismod