Måske er det tid til at skrive en ny historie

Din selvtillid bliver forstærket igennem succeser og en medfølgende tro på dig selv om, at du er i stand til at gentage disse succeser.Det er primært dine overbevisninger, der har bragt dig der, hvor du befinder dig i livet lige nu.

Hvis du føler dig kørt fast og mangler retning, eller har svært ved at få gjort det du ved du bør gøre for at få det bedre. Så kan du sikkert nikke genkendende til, at du anskuer dig selv og dit liv ud fra en mere begrænsende tankegang.

Men måske er dine overbevisninger ikke korrekte. Måske er de forældede.

Først former vi nye vaner. Og med tiden vil de forme os. – Jim Rohn

Hvornår har du sidst revurderet hvordan dine overbevisninger definerer dig som person. Og hvordan de er med til at forme dit liv, dine valg og dine resultater?

Måske er det tid til at skrive en ny historie.

Hvis du mangler selvtillid og ikke tror nok på dig selv. Så kan du måske opfatte andre der udstråler handlekraft og selvtillid, som specielt begavede mennesker, der besidder noget som er udenfor din egen rækkevidde.

Men de fleste mennesker med selvtillid har netop fået en grundlæggende tro på sig selv, igennem positive erfaringer.

Den ultimative grund til at du skal sætte dig mål er at lokke dig til at blive den person det kræves for at nå dem. – Jim Rohn

Din selvtillid bliver forstærket igennem succeser og en medfølgende tro på dig selv om, at du er i stand til at gentage disse succeser.

Der er med andre ord ingen genvej til en større selvtillid. Den kommer hvis du stiller dig selv mindre udfordringer, som du er i stand til at løse. Og på den måde gør dig selv mere kompetent og selvsikker.

Emneord:  begrænsende overbevisninger  coaching  indsigt  komfortzone  målopnåelse  mindset  motivation  selvbilleder  succes

 

Ønsker du bedre selvværd og mere selvtillid?

Personligt coaching-forløb til behandling af lavt selvværd og dårlig selvtillid. Sammen med en personlig coach får du mulighed for at arbejde med dig selv og dit selvværd igennem øvelser og udfordringer så du ender med at få en langt bedre selvtillid og tro på dig selv.

Mangler du lige det sidste mod til at turde tale i større forsamlinger? Eller har du svært ved at sige hvad du virkeligt mener? Måske har du svært ved at sige fra og mangler fokus på dine egne behov.

Hvis du har dårligt selvværd eller en ringe selvtillid, så er du i fare for at leve et meget begrænset liv.
Kontakt mig så jeg kan hjælpe dig med at få en større selvtillid og et bedre selvværd så du kan leve det liv som du fortjener. Et liv på DINE præmisser.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Selvtillid og selvværd

Du skriver selv din historie – sørg for at den bliver opløftende og positiv

(Video) 7 tips til opbygning af et stærkt selvværd

Din identitet er ikke andet end din evaluering af de handlinger du foretager dig

Er du flink eller rar?

(Video) Træd ind i din vækstzone fremfor at forlade din komfortzone

(Video) Glem alt om selvværd og fokuser på mere selvrespekt