Nyhed – Langdistance-coaching

Langdistance-coaching tilbydes via enten telefon eller SkypeHvorfor begrænse sig til et lille geografisk område som Køge og omegn når det handler om at coache mennesker?

Når det er muligt at kommunikere via telefon og Skype og dermed kunne nå ud til endnu flere mennesker, der ønsker personlig coaching.

Som jeg skriver om på bliv coachet via telefon og Skype, så er der umiddelbart nogle fordele ved at benytte denne coaching-model.

Det behøver altså ikke at være et minus at du bor langt væk, hvis du ellers kan se nogle fordele i langdistance-coaching.

Emneord:  coaching  målopnåelse  målsætning  motivation  refleksion

 

Ønsker du personlig coaching?

Målet med coaching er at hjælpe dig til at blive klogere på dig selv. Coachingen fokuserer på at øge din selvindsigt igennem refleksion og handling og målet er personlig vækst.

Er der områder i dit liv hvor du ønsker at forbedre dig selv, og er du klar over, at det kræver arbejde at udvikle sig som menneske. Så er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig.

Jeg tilbyder professionel personlig coaching i Køge-området, til dig der ønsker mere selvindsigt og afklaring, mere selvtillid og bedre selvværd, motivation, mindre stress og positiv forandring.
Kontakt mig og hør nærmere om, hvad jeg kan hjælpe netop dig med.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Coaching

Bestem din retning med coachende spørgsmål

Jeg ønsker resultater, men jeg mangler potentiale

Sådan stiller du dig selv de rigtige spørgsmål

Din tilgang til livet har stor betydning

Provokerende spørgsmål til selvrefleksion

Begrænsende overbevisninger der kan holde dig tilbage