(Video) Sådan skaber du motivation der holder

Når vi snakker motivation, er der specielt to ting der er interessante.

Først og fremmest, og på overfladen, er det hvad vi er motiverede for at opnå. Men at vide hvad du er motiveret for, er sjældent nok til at skabe den motivation, der skal holde dig til ilden igennem hele processen.

Når du derfor har fundet ud af hvad du er motiveret for at opnå, er det lige så vigtigt at finde ud af, hvorfor du er motiveret for at opnå netop dette.

Når du får indblik i, hvad der egentligt lægger bag din motivation, altså en mere værdibaseret og indre motivation. Så vil du få langt nemmere ved at sætte dig mål. Og forblive motiveret langt længere.

 

Emneord:  målopnåelse  målsætning  selvledelse  selvtillid  succes  vaner  værdier  video

 

Savner du noget ekstra motivation?

Er du motiveret? Og hvad giver dig motivation? Personlig coaching kan hjælpe med at skabe indre motivation så du holder dig motiveret og når dine målsætninger.

Når vi snakker motivation er der specielt to ting der er interessante. Først er det hvad du er motiveret for. Men at vide hvad du er motiveret for er sjældent nok til at skabe den motivation, der skal holde dig til ilden hele vejen. Når du har fundet ud af hvad du er motiveret for at opnå er det derfor vigtigt at finde ud af hvorfor du er motiveret for at opnå netop dette.

Kontakt mig og lad mig hjælpe dig med at finde din motivation.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Motivation

(video) Lad ikke andre menneskers begrænsende overbevisninger komme i vejen for dig

(Video) Fokuser på din egen fremgang og ikke så meget på andre

De to tankemønstre der kan ende med at pacificere dig

Drop perfektionismen

Er du afhængig af det hurtige fix?

Dine valg i dag definerer dit fremtidige jeg