(Video) Tænk som en vinder

Det handler ikke om, hvorvidt du er en vinder eller en taber, men om du opnår det som er succes for netop dig.

Der er en lille – men alligevel kolossal forskel, på den måde en person, der vinder i livet tænker. Og på den måde en person, der taber i livet tænker.

Mennesker der når i mål med de ting som de ønsker og dermed får succes. Har som regel en tankegang, hvor de ikke lader sig slå ud af mindre bump på vejen. Men i stedet ser eventuelle problemer, som udfordringer som de kan lære af, og som giver grundlag for eftertanke. Så der kan justeres ind.

Vi er ofte meget tættere på målet end vi selv er klar over når vi giver op. Hvis du anskuer dine strabadser mere som en proces, hvor du skal justere lidt ind for at opnå resultater. Og ikke lader dig slå ud af eventuelle fejltrin, så vil du have langt nemmere ved at holde fast og i sidste ende, komme helt i mål og få personlig succes med de ting som du sætter dig for.

Måske er du i virkeligheden slet ikke så langt fra at gøre det rigtige, selvom det kan synes sådan, når det ikke lige virker for dig. Det kan være at du bare lige skal angribe din udfordring fra en lidt anden vinkel for at opnå det ønskede resultat.

Emneord:  begrænsende overbevisninger  fokus  målopnåelse  målsætning  mindset  motivation  video

 

Succes kommer igennem handling og positive vaner

Succes kommer igennem handling og positive vaner. Hvis du vil opnå succes må du finde frem til hvad der gør dig mindre succesfuld og ændre disse vaner til positive vaner, der skaber succes.

Succes synes at være forbundet med det at handle. Succesfulde mennesker bevæger sig i den retning som de ønsker. De fejler, men de giver ikke op. Vi er hvad vi gør mest. Det at mestre noget er ikke en medfødt gave, men en egenskab der opnås igennem vaner.

Med coaching vil det være muligt at finde frem til de vaner og mønstre, der holder dig tilbage. Og finde frem til nye vaner, der kan få dig fremad i livet og give dig succes.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Succes

Hvad det vil sige at være den bedste version af sig selv

(Video) Er du bange for at få succes?

(Video) Konkrete tips til et stærkt livsfundament

Find din egen vej i dit eget tempo

Vi lever i en offer-kultur