Hvad er en personlig coach?

En personlig coach er en professionel sparringspartner, der er uddannet i aktiv lytning, som har erfaring med at stille åbne spørgsmål, der skaber personlig refleksion og åbner dig op og udfordrer dig tankemæssigt i en helt anden grad end du er vant til.

En personlig coach kan bruge forskellige værktøjer til at skabe overblik, indsigt og ikke mindst give dig mere motivation.

En personlig coach kan hjælpe dig med at afklare hvad du ønsker, hvorfor du ønsker det og ikke mindst, hvad der står i vejen for dine ønsker så du bliver i stand til at arbejde dig hen i mod dine mål – og i sidste ende, nå dem.

Når du vælger et samarbejde med en coach, er udgangspunktet at det er dig der er i fokus, og at det er dine mål og ønsker der arbejdes på at nå. I coachingen handler det udelukkende om dig og din succes.

Emneord:

 

Thomas Nexø

Jeg tilbyder professionel personlig coaching i Køge-området, til dig der ønsker afklaring, mere selvtillid og bedre selvværd, motivation, mindre stress og positiv forandring.

Jeg har en bred interesse indenfor psykologi, filosofi, samfund og personlig udvikling.

Jeg er personlig coach og kan tilbyde dig coaching indenfor en lang række områder.
Om du føler dig stresset og ønsker et overblik og mere energi. Eller om du mangler sparring i forbindelse med at finde frem til dine inderste værdier for at skabe ekstra motivation, så kan jeg hjælpe dig.Kontakt mig nu