Vi søger lykken hvor vi mistede den

sundownEksemplificeret i parforhold, hvor vi går fra hinanden og måske vælger at vende tilbage og give det et forsøg mere. Vi var jo lykkelige på et tidspunkt og dette må vi kunne blive igen.
Ofte glemmer vi bare, at der var en grund til at vi ikke ville forholdet mere og at de samme problemer, ofte vil manifestere sig igen når den første eufori har lagt sig. Og hverdagen sætter ind igen.

Eller narkomanen, der jager sit største fiks der efter sigende som regel er det første.
Her var en følelse af virkelig lykke og denne følelse må kunne opleves igen.
Sandheden er i de fleste tilfælde, at det ikke kan opnås i samme styrke igen grundet stof-tolerance, men på trods af de velkendte konsekvenser ved et stofmisbrug forsøges alligevel. Det kunne jo være…

Der kan med garanti findes en masse andre eksempler på at vi mennesker klynger os til det velkendte og det der på et tidspunkt har virket for os.
Vi kan rationalisere nok så meget overfor os selv i den givne situation. Men først når vi bliver mere bevidste om at vi drages af det velkendte og trygheden i vanerne, får vi for alvor muligheden for at sætte os selv fri.

Emneord:  komfortzone  selvbilleder  vaner

 

Lykken er der hvor du møder dine egne forventninger

Lykke er et ret diffust fænomen. For hvornår føler vi lykke og er virkeligt lykkelige? Et lykkeligt liv er et liv hvor du lever ud fra dine egne forventninger til dig selv og dine inderste værdier.

Det er altså i princippet ret ligegyldigt hvordan du lever, så længe det er i overenstemmelse med det billede du har af det ideelle liv.

Din drejebog for hvordan du skal leve og være som person har rigtig stor magt over dig på den måde at den i sidste ende dikterer din tilfredshed med dig selv og dit liv.

Hvis du går rundt og føler dig ulykkelig eller mindre tilfreds, så kan personlig coaching måske være en mulighed for at finde frem til din lykke.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Lykke

(Video) Din fremgang bliver ofte modtaget med skepsis af andre

Lykke er når du føler du slår til som menneske

Hvorfor du ikke skal ønske dig alting med det samme

Reframing – kan du finde en positiv vinkel?

Lykken følger den lykkelige

Formlen på henholdsvis lykke og mismod