(Video) Din fremgang bliver ofte modtaget med skepsis af andre

I denne video benytter jeg den lidt stereotype ægtemand, der køber motorcykel og forlader sin kone for en yngre model. På overfladen – og af omverdenen, fordi han befinder sig i en form for personlig krise. Men måske i virkeligheden mest, fordi han er vågnet op og har indset, at det liv han indtil nu har levet, ikke har levet op til de krav han selv har for et lykkeligt liv.

Nu kunne det lige så godt have været en kvinde der havde forladt sin mand. Eller en hvilken som helst anden situation, hvor en person pludseligt laver store ændringer i sin livstil midtvejs i livet.

Det jeg egentligt forsøger at nå frem til med videoen er, at det mange gange modtages med skepsis og måske endda negativt, når en person vælger at forfølge sine drømme og mål. Og måske derved går lidt ud over hvad der er forventet.

Dette kan komme til at udstille andre mennesker, der står denne person nær, fordi det netop udstiller at disse mennesker måske selv er kørt fast og ikke udlever deres inderste drømme. Eller måske, at de ikke har mod og/eller fantasi, til selv at have nogle mål og drømme, der i sidste ende ville gøre dem mere lykkelige.

Ud over dette, så er min egen hypotese, at rigtig mange mennesker, der går rundt og føler sig deprimerede. I virkeligheden går rundt med denne følelse, fordi de ikke forfølger de ting i livet, der i sidste ende ville gøre dem lykkelige. Og i stedet lever indenfor de rammer, som de tror, at kulturen og samfundet forventer af dem.

Emneord:  begrænsende overbevisninger  Depression  komfortzone  lykke  motivation  selvbilleder

 

Lykken er der hvor du møder dine egne forventninger

Lykke er et ret diffust fænomen. For hvornår føler vi lykke og er virkeligt lykkelige? Et lykkeligt liv er et liv hvor du lever ud fra dine egne forventninger til dig selv og dine inderste værdier.

Det er altså i princippet ret ligegyldigt hvordan du lever, så længe det er i overenstemmelse med det billede du har af det ideelle liv.

Din drejebog for hvordan du skal leve og være som person har rigtig stor magt over dig på den måde at den i sidste ende dikterer din tilfredshed med dig selv og dit liv.

Hvis du går rundt og føler dig ulykkelig eller mindre tilfreds, så kan personlig coaching måske være en mulighed for at finde frem til din lykke.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Lykke

Lykke er når du føler du slår til som menneske

Hvorfor du ikke skal ønske dig alting med det samme

Reframing – kan du finde en positiv vinkel?

Lykken følger den lykkelige

Vi søger lykken hvor vi mistede den

Formlen på henholdsvis lykke og mismod