(video) Lad ikke andre menneskers begrænsende overbevisninger komme i vejen for dig

Mange gange tøver vi måske, eller undlader helt at forfølge et mål, fordi andre mennesker giver udtryk for at det ikke er opnåeligt for os. Men måske kan du gøre det. Og måske stammer deres udmelding, som sikkert er velment, fra deres egne erfaringer, nederlag og begrænsende overbevisninger og har intet som helst med dig og din formåen at gøre.

Men det er ærgeligt, at vi måske alligevel bliver hæmmede når andre, der står os nært, giver udtryk for at vi lige skal tage en slapper og revurdere vores målsætninger.

Selvfølgelig kan det også være fint, når andre lige får os til at reflektere en ekstra gang over tingene. Men det bliver et problem hvis vi går hen og afholder os fra at springe ud i ting, der i sidste ende kunne have løftet os som mennesker, givet os mere selvtillid og ikke mindst, gode oplevelser.

Emneord:  begrænsende overbevisninger  komfortzone  målopnåelse  målsætning  mindset  motivation  selvtillid  succes  video

 

Savner du noget ekstra motivation?

Er du motiveret? Og hvad giver dig motivation? Personlig coaching kan hjælpe med at skabe indre motivation så du holder dig motiveret og når dine målsætninger.

Når vi snakker motivation er der specielt to ting der er interessante. Først er det hvad du er motiveret for. Men at vide hvad du er motiveret for er sjældent nok til at skabe den motivation, der skal holde dig til ilden hele vejen. Når du har fundet ud af hvad du er motiveret for at opnå er det derfor vigtigt at finde ud af hvorfor du er motiveret for at opnå netop dette.

Kontakt mig og lad mig hjælpe dig med at finde din motivation.Kontakt mig nu

Andre indlæg i kategorien Motivation

(Video) Sådan skaber du motivation der holder

(Video) Fokuser på din egen fremgang og ikke så meget på andre

De to tankemønstre der kan ende med at pacificere dig

Drop perfektionismen

Er du afhængig af det hurtige fix?

Dine valg i dag definerer dit fremtidige jeg