Personlig coaching i Køge

Quest2Move tilbyder professionel personlig coaching i Køge på midtsjælland til dig, der ønsker mere motivation, større afklaring, hjælp til lavt selvværd/ større selvtillid og mindre stress/ stresshåndtering.Jeg tilbyder professionel personlig coaching i Køge til dig, der ønsker mere motivation, større afklaring, hjælp til lavt selvværd/ større selvtillid og håndtering af stress.

Coachingen foregår i mit private hjem i Køge.

Jeg brænder for coaching og er i den heldige situation, at jeg i mit arbejde har mulighed for at se mennesker vokse og sammen med dem, får mulighed for at fejre deres personlige sejre.

Priser for personlig coaching

Timeprisen er kr. 250,- (med moms) og hvis du beslutter dig for at købe et klippekort på 10 timers coaching, så er prisen kr. 2000,- (med moms).

Personlig stresscoach/ lifecoach hvor dine behov for sparring er i højsædet. Sammen finder vi indtil dine behov og sammensætter et coaching-forløb der passer til netop dig.

Hyggelig dialog

Der er mulighed for en hyggelig og tilbagelænet dialog i sofaen, hvor du fortæller og jeg stiller uddybende og åbne spørgsmål.

Personlig coaching med de mest effektive teknikker og coaching-værktøjer sikrer at du får mest muligt ud af dit coachingforløb og din personlige coaching.

Målrettede øvelser

Eller en mere målrettet arbejdsindsats, hvor vi beskæftiger os med forskellige coaching-relaterede opgaver og teknikker til afklaring.

Ønsker du personlig coaching?

Hvis du er klar til at starte dit coaching-forløb og modtage professionel sparring så du kan opnå dine personlige mål og drømme så kontakt mig. Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du vil vide mere om coaching og hvad jeg kan tilbyde netop dig.Kontakt mig nu

Værd at vide om personlig coaching

Hvis du er i tvivl om personlig coaching er noget for dig og gerne vil vide lidt mere inden du springer ud i et coachingforløb, så kan du på de følgende sider få et bedre overblik over hvad coaching dækker over og hvordan et coachingforløb kan sammensættes.

Hvad er coaching? Målet med coaching er at hjælpe dig til at blive klogere på dig selv. Coachingen fokuserer på at øge din selvindsigt igennem refleksion og handling og målet er personlig vækst.

Hvad er coaching

Målet med coaching er at hjælpe dig til at blive klogere på dig selv. Coachingen fokuserer på at øge din selvindsigt igennem refleksion og handling og målet er personlig vækst. Læs mere

Coaching udvikler dig som menneske. Coaching kan med andre ord bruges til stort set alt, hvor du ønsker at forbedre dig selv og dine personlige præstationer og forhold i livet.

Fordele ved coaching

Der kan være et hav af fordele og gode grunde til at lade sig coache, men overordnet set kan du gøre det, hvis du ønsker at ændre på noget i dit liv som du er mindre tilfreds med. Læs mere

Læs mere om hvordan et coachingforløb kan struktureres i praksis.

Typisk coachingforløb

Ved at kigge på det endelige mål, finder vi igennem samtale ud af, hvordan kravene for at nå det, kan opdeles i mindre bidder så du nemmere kan arbejde dig frem imod det. Læs mere

Vilkår for personlig coaching

Da jeg har et fuldtidsarbejde ved siden af min coaching-virksomhed, kan jeg desværre ikke på nuværende tidspunkt tilbyde at coache klienter indenfor normal arbejdstid – altså mellem 8-16.

Jeg det faktisk på ingen måde dette som et minus, snarere tværtimod, da jeg på denne måde får mulighed for at tilbyde coaching, der ligger uden for den normale ramme af hvad mange andre coaches kan tilbyde. Som gør at du får mulighed for at blive coachet på tidspunkter der passer dig bedre, hvis du er i samme situation og har et arbejde du skal passe i dagtimerne.

Som udgangspunkt foregår coachingen hos mig i mit hjem i Køge.
Jeg tilbyder dog også at komme til dig, hvis du bor indenfor hovedstadsområdet/ Storkøbenhavn, eller du er bosat i Køge-området.

Det er også en mulighed at lave coach-sessioner over telefonen, via Skype eller Google Hangouts, hvis der ikke er mulighed for at møde op og lave coaching face-to-face.

Jeg tager kr. 250,- (inklusive moms) per time.
Det ligger helt klart i den billige ende og du får en kompetent sparring til en pris der er yderst konkurrencedygtig.

Det er naturligvis tilladt at melde afbud til en coaching-aftale hvis du har en legal grund til dette.
Dog vil jeg forbeholde mig retten til at beholde det indbetalte beløb for den givne coaching-session, hvis afbuddet falder mindre end to timer inden vores aftale, eller du slet ikke melder afbud.

Det er muligt at købe et klippekort på 10 timers coaching. Dette koster kr. 2000,- og du sparer altså kr. 500,- i forhold til den almindelige timepris for ti enkeltstående coaching-sessioner.

Betaling sker før hver coaching-session fra gang til gang med mindre du har købt et klippekort og altså betalt forud for ti coach-sessioner.
Det er muligt at betale via bankoverførsel eller mobile pay og der kan også afregnes kontant.
Som hovedregel skal betalingen bare være modtaget inden vi går i gang med selve coachingen.