Få bedre selvværd med coaching

Kæmper du med dårligt selvværd og et negativt billede af dig selv? Og ønsker du hjælp til at komme alle de negative følgevirkninger af det til livs?

Det at sige fra overfor andre kan, med et lavt selvværd, være en stor udfordring og du risikerer derfor at komme til at leve for at behage andre og dermed leve deres liv. I stedet for at prioritere dig selv og leve dit eget.

Lavt selvværd forkrøbler dig

Et dårligt selvværd kan munde ud i mindreværdskomplekser, hvor du føler du skal undskylde dig selv, har svært ved at modtage kritik fra andre og bliver decideret låst i dine beslutningsprocesser.
 • Lavt selvværd giver dig en høj grad af selvkritisk tænkning.
 • Lavt selvværd får dig til at se dig selv som en fiasko.
 • Lavt selvværd kan medføre en følelse af skyld.
 • Lavt selvværd kan medføre en overdreven frygt for at begå fejl.

Du fortjener at føle dig elsket og anerkendt uden at skulle præstere, eller fordi du har noget materielt. Lad mig hjælpe dig til bedre selvværd og mere livsglæde, så du kan begynde at elske dig selv.

Selværdscoach Thomas Nexø

Vigtigheden af et højt selvværd

 • Højt selvværd giver afklaring omkring din person.
 • Højt selvværd gør dig gladere og mere positiv.
 • Højt selvværd gør dig i stand til at sige fra og sige din ærlige mening.
 • Højt selvværd gør dig mere selvsikker.
 • Højt selvværd giver dig større mulighed for at være dig selv.
 • Højt selvværd gør det nemmere at kunne lide dig selv for den du er.

Få hjælp til at hæve dit selvværd

Ønsker du hjælp til at opbygge et stærkt og sundt selvværd? Bliv kontaktet, så vi sammen kan finde ud af, hvad der skal til for at du finder ind til den du virkeligt er og kan begynde at leve mere autentisk.Bliv kontaktet

Bedre selvværd med coaching

Første coach-session er gratis så du har mulighed for at vurdere om coaching er noget for dig.Vi vil blandt andet kigge på din interne dialog – altså de ting du fortæller dig selv om dig selv.

Måske er der personer i dit liv, der er med til at give dig mindreværd og måske er det relevant, at du forsøger at ændre på den måde du omgås med disse personer.

Vi skal ligeledes finde frem til eventuelle dårlige vaner og mønstre og arbejde på at få nogle nye og positive ind, og du skal lære at prioritere dig selv og dine egne behov.

Med selvværdscoaching kan vi

 • Finde frem til hvor du går på kompromis med dig selv.
 • Undersøge hvad der kan ændres for at du får gjort op med dit negative selvbillede.
 • Opsætte nogle realistiske mål for hvor du skal sætte ind. Og overfor hvem.
 • Finde frem til små personlige udfordringer som vil gøre at du får vendt dit mindreværd.
 • Lave evalueringer fra gang til gang og se på hvad der virker og hvad der ikke virkede for dig.

Kunder jeg har hjulpet

Thomas er vha gode samtaler, rigtig god til at finde ind til kernen af problemet. Han stiller de rigtige spørgsmål på de rette tidspunkter så du får belyst kerneproblemet. Varmeste anbefalinger herfra.

Mikael Zoega Rasmussen

Mikael Zoega Rasmussen

Fra det første besøg hos Thomas fik jeg via redskaber som Thomas præsenteret mig for set på mine kompetencer og langsomt opbygget min selvtillid igen og langsomt vendte livsglæden tilbage.

Diana Hansen

Diana Hansen

Du bestemmer rammerne

Selvværds-coach tilbyder at coache dig ansigt-til-ansigt.

Coaching face-to-face

Personligt foretrækker jeg at møde dig i øjenhøjde, så vi kan køre coaching mens vi sidder i samme rum. Men der kan jo være grunde til at dette ikke er en mulighed.

Jeg tilbyder selvværds-coaching via telefonopkald.

Coaching over telefonen

Du har mulighed for at blive coachet over telefonen, hvis du enten er bosiddende længere væk fra Køge, eller hvis du er mere tryg ved at blive coachet i dine egne omgivelser.

Jeg tilbyder selvværds-coaching via skype, messenger og andre video-tjenester.

Coaching via videokald

Hvis afstanden til Køge er et problem for dig, kan du ligeledes modtage coaching via videokald. Her er mulighed for fleksibillitet, samtidig med at det kan gøres ansigt-til-ansigt.

Lev dit eget liv

Det er utroligt vigtigt at turde springe ud i nye udfordringer og at kunne præstere. Men lige så vigtigt er det, at holde af sig selv. At kunne lide den person man er på godt og ondt og ikke mindst, at huske på at pleje sig selv og kunne fokusere på hvad der er bedst for én selv.

Det at sige fra overfor andre kan, med et lavt selvværd, være en stor udfordring og du risikerer derfor at komme til at leve for at behage andre og leve deres liv. I stedet for at prioritere dig selv og leve dit eget.

Få hjælp til et øget selvværd

Ønsker du hjælp til at opbygge et stærkt og sundt selvværd? Bliv kontaktet, så vi sammen kan finde ud af, hvad der skal til for at du finder ind til den du virkeligt er og kan begynde at leve mere autentisk.Bliv kontaktet