Bliv mere motiveret

Har du svært ved at skabe motivation og endnu sværere ved at forblive motiveret? Giver du op inden du er kommet rigtigt i gang og har du svært ved at holde dig på sporet? Skab motivation med coaching.Har du svært ved at skabe motivation og endnu sværere ved at forblive motiveret? Giver du op inden du er kommet rigtigt i gang og har du svært ved at holde dig på sporet? Skab motivation med coaching.

Grunden til din manglende motivation og dermed lyst til at være vedholdende kan være, at du som udgangspunkt slet ikke er rigtigt motiveret. I hvert fald ikke motiveret for netop det du har sat dig for, men snarere et mål, der ligger bagved denne målsætning.

Hvad er du motiveret for?

Når vi snakker motivation er der specielt to ting der er interessante. Først er det hvad du er motiveret for. Men at vide hvad du er motiveret for er sjældent nok til at finde den nødvendige motivation frem, der skal holde dig til ilden hele vejen. Når du har fundet ud af hvad du er motiveret for at opnå, er det derfor vigtigt at finde ud af, hvorfor du er motiveret for at opnå netop dette.

Hvorfor er du motiveret?

For at opnå en så stor grad af indre motivation som overhovedet muligt, er det vigtigt at du virkelig erkender over for dig selv, hvorfor du ønsker at opnå noget bestemt.

Det er nemlig ikke altid målet i sig selv der driver os fremad, men mange gange noget som det givne mål vil gøre for os når vi har opnået det. Man kan sige at et givent mål i mange tilfælde kun er et delmål for en målsætning på et højere niveau.

Hvordan bliver du så rigtig motiveret?

For at opnå en så stor grad af indre motivation som overhovedet muligt, er det vigtigt at du virkelig erkender over for dig selv, hvorfor du ønsker at opnå noget bestemt.

Når vi benytter coaching til at skabe motivation, sker det blandt andet ved at finde frem til dine værdier. Når du blandt andet er bekendt med hvilke værdier du har, bliver det nemmere at fokusere på dit hvorfor, altså de bagvedliggende årsager til, hvorfor du gerne vil nå dette mål.

Og med den viden vil det være nemmere at få dig motiveret. Og ikke mindst, fastholde din motivation.

Savner du den afgørende motivation?

Har du problemer med at motivere dig selv og forblive motiveret og er der ting du savner at kunne gøre? Som din personlige coach kan jeg hjælpe dig med at finde frem til dine værdier og drømme, og dermed til hvad, der virkeligt er motiverende for netop dig.Kontakt mig nu