Styrk din selvtillid med coaching

Din grad af selvtillid er afgørende for hvor godt du klarer dig i livet. Og en god selvtillid giver mange fordele og gør rigtig mange ting i livet nemmere.

Hvis du føler dig begrænset fordi du har dårlig selvtillid, så fortvivl ikke. Din selvtillid kan heldigvis øges. Hvis du ønsker min hjælp til at blive mere selvsikker, så læs videre herunder.

En dårlig selvtillid begrænser dig

Hvis du mangler selvtillid er du sikkert allerede bekendt med mange af de negative følgevirkninger og begrænsninger som det medfører.
 • Dårlig selvtillid kan give en følelse af mindreværd.
 • Lav selvtillid gør dig mere tilbageholdende og gør måske, at du går glip af spændende oplevelser.
 • Dårlig selvtillid begrænser dig på alle områder i livet.
 • Lav selvtillid giver dig negative tanker og følelser.

Hvis du føler dig begrænset fordi du har dårlig selvtillid, så fortvivl ikke. Din selvtillid kan heldigvis øges. Hvis du ønsker min hjælp til at blive mere selvsikker, så læs videre herunder.

Personlig coach Thomas Nexø

Med en bedre selvtillid bliver det nemmere at

 • Smile til andre, indlede samtaler og møde nye mennesker.
 • Lave sjov og turde tale i sociale sammenhænge.
 • Sælge dig selv når du søger jobs eller kæreste.
 • Turde springe ud i nye udfordringer.
 • Være mere åben overfor forandringer.
 • Være sårbar og turde fejle

Bliv mere selvsikker

Jeg ved at du er stærk og kompetent og min opgave som din personlige coach er kun, at hjælpe dig med at belyse dine muligheder så du kan blive bedre og få glæde af dit fulde potentiale.

Bliv kontaktet for mere information om hvordan du kommer videre.Bliv kontaktet

Få mere selvtillid igennem coaching

Første coach-session er gratis så du har mulighed for at vurdere om coaching er noget for dig.Hvis du finder dig selv i en situation, hvor du føler dig begrænset fordi du har dårlig selvtillid, så kan personlig coaching være noget for dig.

Du kan læse mere om priser og forskellige rabatter med klippekort her.

Med coaching kan vi sammen

 • Finde frem til hvad du specifikt ønsker at kunne gøre.
 • Undersøge hvad der skal til for at du vil kunne gøre disse ting.
 • Opsætte nogle realistiske mål for hvornår du kommer til at kunne gøre disse ting.
 • Finde frem til små opgaver og personlige udfordringer du kan opsætte for dig selv så du kan få opbygget din selvtillid.
 • Lave evalueringer fra gang til gang og følge op med nye opgaver og udfordringer, der vil øge din selvtillid og gøre dig mere selvsikker.

Kunder jeg har hjulpet

Thomas er vha gode samtaler, rigtig god til at finde ind til kernen af problemet. Han stiller de rigtige spørgsmål på de rette tidspunkter så du får belyst kerneproblemet. Varmeste anbefalinger herfra.

Mikael Zoega Rasmussen

Mikael Zoega Rasmussen

Fra det første besøg hos Thomas fik jeg via redskaber som Thomas præsenteret mig for set på mine kompetencer og langsomt opbygget min selvtillid igen og langsomt vendte livsglæden tilbage.

Diana Hansen

Diana Hansen

Du bestemmer rammerne

Selvtillids-coach tilbyder at coache dig ansigt-til-ansigt.

Coaching face-to-face

Personligt foretrækker jeg at møde dig i øjenhøjde, så vi kan køre coaching mens vi sidder i samme rum. Men der kan jo være grunde til at dette ikke er en mulighed.

Jeg tilbyder selvtillids-coaching via telefonopkald.

Coaching over telefonen

Du har mulighed for at blive coachet over telefonen, hvis du enten er bosiddende længere væk fra Køge, eller hvis du er mere tryg ved at blive coachet i dine egne omgivelser.

Jeg tilbyder selvtillids-coaching via skype, messenger og andre video-tjenester.

Coaching via videokald

Hvis afstanden til Køge er et problem for dig, kan du ligeledes modtage coaching via videokald. Her er mulighed for fleksibillitet, samtidig med at det kan gøres ansigt-til-ansigt.

Selvtillid skabes igennem handling

Der ligger et klart paradoks i, at specielt bedre selvtillid, opnås igennem det at overkomme udfordringer og klare opgaver på en tilfredsstillende måde.

Vi har altså brug for at blive udfordret en smule for at opleve, at vi er kompetente og er i stand til at klare de udfordringer som livet stiller op for os.

På den anden side kræves der en vis portion selvtillid, før at vi tør kaste os ud i nye udfordringer, og det kan for mange gå hen og blive en ond cirkel fordi, at det så er ekstra svært at acceptere nye udfordringer grundet dårlig selvtillid, som gør frygten for at fejle endnu større.

Ønsker du at høre nærmere?

Vil du høre mere om hvordan jeg med personlig coaching kan hjælpe dig til at få mere selvtillid?
Bliv kontaktet for mere information om hvordan du kommer i gang.Bliv kontaktet