Værd at vide om coaching

Coaching er et samarbejde mellem dig og mig, hvor du yder en indsats for at finde frem til dine mål. Og jeg hjælper dig med at holde dig fast på dem.Med coaching kan jeg hjælpe dig til forandringer på DIN måde, og i den retning som DU ønsker. I coaching er det nemlig dig selv der giver svarene.

Jeg lytter og hjælper dig på vej ved at stille de rigtige spørgsmål.

Når du har fundet dine egne svar, hjælper jeg dig med at finde ud af, hvordan du kommer tættere på dine mål – på din egen måde og i dit eget tempo.

Coaching er et tæt samarbejde mellem dig og mig.

Et samarbejde hvor du forventes at yde en indsats for at lære dig selv bedre at kende. Og ikke mindst, holde dig selv fast i forhold til de mål du sætter dig.

Igennem samtaler bliver vi fortrolige med hinanden. Og det er herigennem at du finder frem til hvad du virkelig gerne vil. Og ikke mindst, hvordan du gør for at udvikle dig som menneske og komme nærmere dine mål. Samtidig hjælper jeg dig med at evaluere på din fremgang og holde dig fast på dine målsætninger.

Med coaching kan jeg blandt andet hjælpe dig med at

 • Bliv mere motiveret.
  Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til dine værdier og drømme, og dermed til hvad der er motiverende for netop dig.
 • Få mere selvtillid.
  Kæmper du med lav selvtillid og manglende tro på dig selv? Hvis du ønsker hjælp til at få mere selvtillid så kan coaching være en løsning.
 • Få et bedre selvværd.
  Kæmper du med et lavt selvværd? Lær at hvile i dig selv og bliv bedre til at stå fast og prioritere det, der gør dig glad.
 • Håndtere din stress.
  Med stress coaching kan vi skabe det overblik, der gør, at du får kigget på dig selv og de ting der stresser dig.

Ønsker du personlig coaching?

Hvis du ønsker mere information om personlig coaching eller er klar til at starte dit coaching-forløb og modtage professionel sparring, så klik dig ind på kontaktsiden og send mig dine kontaktoplysninger, så jeg kan kontakte dig.Bliv kontaktet