Svar på oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål/ svar omkring personlig coaching hos Quest2MovePå denne side kan du læse om priser, vilkår og de mere generelle spørgsmål/svar omkring personlig coaching og hvad en personlig coach er og hvad du kan bruge en personlig coach til.

Hvis du mangler svar på noget er du velkommen til at kontakte mig.

1. Personlig coaching

Som udgangspunkt foregår coachingen hos mig i mit hjem i Køge.
Jeg tilbyder dog også at komme til dig, hvis du er bosat i Køge-området.

Det er også en mulighed at lave coach-sessioner over telefonen, via Skype (eller Messenger), hvis der ikke er mulighed for at møde op og lave coaching face-to-face.

Der er ikke nogle faste regler og konventioner for hvordan man tilrettelægger et coaching-forløb.

En fingerregel er dog, at to coach-sessioner ikke bør ligge for tæt på hinanden, da der bør være tid til at efterprøve eventuelle opgaver og udfordringer, der er opsat i en given coach-session. Og heller ikke for langt mellem, da fokus og motivation, der er opnået i en given coach-session, skal følges op og evalueres inden for overskuelig tid.

Du kan læse mere om hvordan et coaching-forløb struktureres her.

Det er som udgangspunkt helt og aldeles op til dig.
Dog siger man som udgangspunkt, at hvis man virkelig skal have mulighed for at dykke ned i tingene og kunne nå at arbejde med de udfordringer og ambitioner, som du står med. Så skal der minimum sættes omkring 2-3 måneder af.

Det vil typisk være rammen hvis vi siger at vi mødes én gang hver anden uge.
Et coaching-forløb vil så i dette tilfælde vare tre måneder og vil udgøres af seks coaching-sessioner.

Det kan sagtens vare længere og kan sagtens være kortere. Det er i sidste ende noget du selv bestemmer og er afhængigt af dine ønsker til personlig udvikling og om hvornår du mener at du har nået dine personlige mål.

Det er naturligvis tilladt at melde afbud til en coaching-aftale hvis du har en legal grund til dette.
Dog vil jeg forbeholde mig retten til at beholde det indbetalte beløb for den givne coaching-session, hvis afbuddet falder mindre end to timer inden vores aftale, eller du slet ikke melder afbud.

Ja, det er muligt at opnå gode rabatter, hvis du vælger at købe flere coach-sessioner på forhånd.

Lige nu er det muligt at købe henholdsvis 3,5,7 eller 10 timers klippekort og der er gode penge at spare.

Læs mere om priser og rabatter her.

Betaling sker før hver coaching-session fra gang til gang med mindre du har købt et klippekort og altså betalt forud for ti coach-sessioner.
Det er muligt at betale via bankoverførsel eller mobile pay og der kan også afregnes kontant.
Som hovedregel skal betalingen bare være modtaget inden vi går i gang med selve coachingen.

2. Hvad er en personlig coach

En personlig coach er en professionel sparringspartner, der er uddannet i aktiv lytning, som har erfaring med at stille åbne spørgsmål, der skaber personlig refleksion og åbner dig op og udfordrer dig tankemæssigt i en helt anden grad end du er vant til.

En personlig coach kan bruge forskellige værktøjer til at skabe overblik, indsigt og ikke mindst give dig mere motivation.

En personlig coach kan hjælpe dig med at afklare hvad du ønsker, hvorfor du ønsker det og ikke mindst, hvad der står i vejen for dine ønsker så du bliver i stand til at arbejde dig hen i mod dine mål – og i sidste ende, nå dem.

Når du vælger et samarbejde med en coach, er udgangspunktet at det er dig der er i fokus, og at det er dine mål og ønsker der arbejdes på at nå. I coachingen handler det udelukkende om dig og din succes.

Når man vælger at gå til en personlig coach er det som regel fordi at man ønsker positiv forandring i sit liv.

Jeg kan som personlig coach tilbyde:

 • At hjælpe dig med at bestemme hvor du er lige nu og hvor du gerne vil hen.
 • At hjælpe dig med at finde ind til grundlæggende værdier og ikke mindst, forbinde disse til de ting du gerne vil opnå i livet.
 • At hjælpe dig med at tilføje struktur og støtte til de ting du gør og ikke mindst, holde dig til ilden så du rykker dig.
 • At hjælpe dig med at få tilført både tanke-, adfærds- og handlingsændringer til dit liv på områder hvor du ønsker at udvikle dig.
 • At hjælpe dig med at gøre dine mål mere klare og støtte dig i en løbende proces hen imod at nå dem, hvor de sædvanlige undskyldninger du plejer at bruge overfor dig selv, ikke bliver accepteret som gangbare.

Professionel coaching anvendes af helt almindelige og overordnet velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområder. Coaching anvendes både af privatpersoner og i stadig højere grad i virksomheder, hvor medarbejdere/ledere eller teams coaches på konkrete problemstillinger eller opgaver.

En personlig coach kan eksempelvis hjælpe med:

 • Rygestop.
 • Slankekur og motion.
 • Bedre parforhold.
 • Finde nyt job eller skifte karriere.
 • Finde en kæreste.
 • Balance mellem arbejde og familie.
 • Blive bedre til at sige fra, løse konflikter og lære sig selv og sine behov at kende.

For private giver et coachingforløb ofte en højere energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med coachen. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe.

Load More

Fandt du hvad du søgte?

Hvis du ligger inde med spørgsmål, der ikke umiddelbart blev besvaret på denne side, er du velkommen til at klikke dig ind på min kontaktside og indtaste dine kontaktoplysninger. Så vil jeg kontakte dig indenfor 24 timer med svar.Bliv kontaktet