Personlig coach Thomas Nexø

Mit navn er Thomas Nexø. Jeg er personlig coach og stifter af  Quest2Move.

Jeg er 41 år og far til tre børn.

Jeg har i mit liv indtil nu, arbejdet med mange forskellige ting, men har efter endt uddannelse til Datamatiker i 2005, arbejdet i IT-branchen med blandt andet freelance arbejde indenfor webudvikling og er i dag ansat som driftsansvarlig hos en mindre virksomhed under Rigshospitalet.
Tidligere har jeg haft mange forskellige ufaglærte jobs, blandt andet som lagerarbejder, chauffør, tagdækker og telemarketing-sælger.

Min personlige udvikling

Ideen med personlig udvikling startede for mig for alvor omkring midten af 2013, hvor jeg lånte et par bøger om psykologi, i jagten på at forstå mig selv og min omverden lidt bedre.
Det vakte med det samme min interesse og det satte gang i en lavine og en selvforstærkende effekt af videbegærlighed og flere og flere bøger om forskellige emner indenfor for personlig udvikling, motivation og psykologi.

Jeg begyndte samtidig at interessere mig for aktiviteter hvor jeg kom mere i kontakt med mig selv som menneske. Jeg stiftede bekendtskab med vinterbadning som jeg fra første dag blev hooket på og jeg begyndte at dyrke yoga for at blive mere fleksibel efter en årrække med stillesidende arbejde.

Begge ting er blevet en fast bestanddel af mit liv og er klart medvirkende til at give mig en stor indre ro. Hermed en anbefaling herfra 😉

At være coach for andre

I min jagt på at blive klogere på mig selv, opdagede jeg samtidig, at rigtig mange mennesker lever fastlåste liv ud fra normer og kultur, der på mange måder sætter os i bås og begrænser os voldsomt.
Det var her at jeg fandt ud af at coaching ville være et spændende område at dykke mere ned i. For ud over at lære en masse om mig selv og finde værktøjer og metoder til at gøre mig selv bedre, giver det mig mulighed for at kunne hjælpe en masse andre også.

Det er jo vitalt for os alle at vi kan mærke at vi udvikler os som mennesker. Det at sætte sig mål, forfølge dem og til sidst nå i mål giver ud over en fantastisk glæde, også en ordentlig portion selvtillid. Selvtillid som vi kan tage med os videre i vores liv og som vi kan bruge som grundlag for andre personlige sejre.

Coaching for dig, der ønsker positiv forandring

Det er mit motto. Måske lidt popsmart, men det er netop den positive forandring der er grundstenen i mit arbejde og i vores indbyrdes relation.

Jeg tjener penge på coaching, men det centrale for mig og det, der i sidste ende driver værket, er at du opnår nogle gode resultater og føler at du får noget ud af vores samarbejde. Din succes er min succes!

Lige så dejligt det er for mig, at vinde dagligdagens små og store kampe på et personligt plan, lige så dejligt er det når jeg kan hjælpe andre mennesker med et venligt skub bagi og opleve at de får personlig succes og rykker sig som mennesker.

Det var derfor meget naturligt at grundlægge en coaching-virksomhed, hvor jeg her i gennem har mulighed for at være en del af andres vej mod større selvindsigt, mere overskud, større livsglæde og personlig succes.

Hvis du skulle sidde inde med spørgsmål om hvad en personlig coach er og hvad jeg som coach kan gøre for dig kan du klikke på spørgsmålene herunder og læse mere.

Med venlige hilsner
Thomas Nexø

Spørgsmål & svar om personlig coach

En personlig coach er en professionel sparringspartner, der er uddannet i aktiv lytning, som har erfaring med at stille åbne spørgsmål, der skaber personlig refleksion og åbner dig op og udfordrer dig tankemæssigt i en helt anden grad end du er vant til.

En personlig coach kan bruge forskellige værktøjer til at skabe overblik, indsigt og ikke mindst give dig mere motivation.

En personlig coach kan hjælpe dig med at afklare hvad du ønsker, hvorfor du ønsker det og ikke mindst, hvad der står i vejen for dine ønsker så du bliver i stand til at arbejde dig hen i mod dine mål – og i sidste ende, nå dem.

Når du vælger et samarbejde med en coach, er udgangspunktet at det er dig der er i fokus, og at det er dine mål og ønsker der arbejdes på at nå. I coachingen handler det udelukkende om dig og din succes.

Når man vælger at gå til en personlig coach er det som regel fordi at man ønsker positiv forandring i sit liv.

Jeg kan som personlig coach tilbyde:

 • At hjælpe dig med at bestemme hvor du er lige nu og hvor du gerne vil hen.
 • At hjælpe dig med at finde ind til grundlæggende værdier og ikke mindst, forbinde disse til de ting du gerne vil opnå i livet.
 • At hjælpe dig med at tilføje struktur og støtte til de ting du gør og ikke mindst, holde dig til ilden så du rykker dig.
 • At hjælpe dig med at få tilført både tanke-, adfærds- og handlingsændringer til dit liv på områder hvor du ønsker at udvikle dig.
 • At hjælpe dig med at gøre dine mål mere klare og støtte dig i en løbende proces hen imod at nå dem, hvor de sædvanlige undskyldninger du plejer at bruge overfor dig selv, ikke bliver accepteret som gangbare.

Professionel coaching anvendes af helt almindelige og overordnet velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområder. Coaching anvendes både af privatpersoner og i stadig højere grad i virksomheder, hvor medarbejdere/ledere eller teams coaches på konkrete problemstillinger eller opgaver.

En personlig coach kan eksempelvis hjælpe med:

 • Rygestop.
 • Slankekur og motion.
 • Bedre parforhold.
 • Finde nyt job eller skifte karriere.
 • Finde en kæreste.
 • Balance mellem arbejde og familie.
 • Blive bedre til at sige fra, løse konflikter og lære sig selv og sine behov at kende.

For private giver et coachingforløb ofte en højere energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med coachen. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe.