Om Thomas Nexø

Mit navn er Thomas Nexø og jeg brænder for at coache mennesker. Jeg er uddannet Master coach og Stress Coach og tilbyder personlig coaching i Køge.Jeg hedder Thomas Nexø og jeg brænder for at hjælpe mennesker med at blive bedre. Jeg er personlig coach og uddannet henholdsvis Master coach og Stress Coach hos Coach Academy.

Det er vigtigt for mig, når det kommer til noget så personligt som coaching, at opretholde en stor grad af ydmyghed og taknemmelighed i forhold til det, at få lov til at hjælpe dig med at skabe motivation, få mere selvværd eller finde helt ind til dine inderste værdier.

Du kan sagtens gå rundt og være glad og tilfreds med dig selv og dit liv og så alligevel ønske noget mere. Måske er du ikke fokuseret nok, måske mangler du noget selvtillid eller har et dårligt selvværd. Eller måske vil du gerne tabe et par kilo eller stoppe med at ryge.

Her kan jeg som din personlige coach hjælpe dig på vej mod handling.

Mit mål som personlig coach, er at hjælpe dig med at nå dine mål. Så du ender med at blive rigtigt tilfreds!

Om du allerede har defineret nogle personlige mål som du ønsker hjælp til at planlægge og eksekvere, eller om du ikke rigtigt er sikker på din indre drivkraft og ønsker hjælp til at finde den afgørende gnist. Så kan jeg som personlig coach hjælpe dig på vej.

Jeg har, ud over den teoretiske balast og gode lytteevner, kæmpet mine egne kampe i livet med dårlige vaner og negative tankemønstre. Og jeg ved derfor præcis hvor svært det kan være, at komme fra tanke til handling.

Min personlige erfaring og teoretiske viden gør mig til den ideelle coach og sparringspartner for dig, der ønsker positiv forandring!

Jeg er bestemt ikke noget særligt tilfælde, men har som de fleste mennesker mødt meget modstand, en del på baggrund af mine egne valg og beslutninger.

Jeg har efterfølgende været i stand til at reflektere over mine fejl og kunnet se situationer lidt ovenfra, og det har gjort, at jeg har kunnet rejse mig og har lært af det. Og er blevet bedre.

Det gode ved modstand er, at vi bliver tvunget til at handle og dermed bliver vi stærkere som mennesker. Det er rart at komme ud på den anden side efter en krise og opleve, at verden stadig står, og ikke mindst, at du selv er kommet igennem og er mere robust og mere kompetent end tidligere.

Information om Thomas Nexø

Klik på punkterne i menuen herunder for at udvidde og læse mere.

Thomas Nexø som person

Lige knapt 43 år gammel og far til tre (dele)børn. Interesser indenfor så kedelige områder som, politik, filosofi, psykologi og samfund.

Elsker naturen, som jeg holder af at fotografere, når jeg ikke lige vinterbader, vandrer eller sidder på min mountain bike.

Dansk mad, en mørk øl eller et glas rødvin og styrketræning når den dårlige samvittighed melder sig.

Faglig baggrund

Jeg er personlig coach og uddannet henholdsvis Master coach og Stress Coach hos Coach Academy.

Jeg har i mit liv indtil nu, arbejdet med mange forskellige ting, men har efter endt uddannelse til Datamatiker i 2005, arbejdet i IT-branchen med blandt andet freelance arbejde indenfor webudvikling og været ansat som IT-driftsansvarlig hos en mindre virksomhed under Rigshospitalet i lige knapt 10 år.

Jeg har igennem tiden startet flere hobby-virksomheder indenfor IT-branchen, som jeg har drevet ved siden af studier og fuldtidsarbejde.

Tidligere har jeg haft mange forskellige ufaglærte jobs, blandt andet som lagerarbejder, chauffør, flyttemand, tagdækker og telemarketing-sælger.

Min egen rejse og personlige udvikling

Jeg er flyttet et hav af gange i min barndom og har gået på flere forskellige skoler, og ved hvordan det er at føle sig rodløs.

Jeg er som så mange andre mennesker, skilsmissebarn og har selv været igennem skilsmisser og følt den sorg og ærgelse som følger med når man skal splitte sine børns hjem op i to.

Jeg ved hvad det vil sige at have et mere negativt tankesæt og kender følelsen af, ikke at føle sig god nok.

Positiv psykologi blev vendepunktet

Der hvor det for alvor faldt på plads for mig personligt, var da jeg lånte nogle bøger om positiv psykologi, i jagten på at forstå mig selv og min omverden lidt bedre. Og blive et gladere menneske

Her var den overordnede læresætning, at vi selv et langt stykke ad vejen, definerer vores sindstilstand og tanker og at vi dermed selv er i stand til at tænke positivt og vende mere negative situationer til noget positivt.

Det vakte med det samme min interesse og det satte gang i en lavine og en selvforstærkende effekt af videbegærlighed og flere og flere bøger om forskellige emner indenfor for personlig udvikling, motivation og psykologi, ligesom jeg opdagede Youtube som et center for viden og ikke kun et sted hvor man kunne høre musik.

Mere målrettet og handlekraftig

Jeg begyndte samtidig at interessere mig for aktiviteter, hvor jeg kom mere i kontakt med mig selv som menneske. Jeg stiftede bekendtskab med vinterbadning som jeg fra første dag blev hooket på og jeg begyndte at dyrke yoga for at blive mere fleksibel og komme videre fra en træningsskade (og ikke mindst, konsekvenserne af mange år med stillesiddende arbejde).

Flere personlige udfordringer

Jeg begyndte at gøre op med vente-mentaliteten, hvor udfordringer og ubehagelige beslutninger udskydes og begyndte at gøre op med ting, som jeg ikke direkte havde følt angst ved, men opdagede at jeg faktisk var bange for eller mindre glad ved at gøre. Jeg fandt steder hvor jeg kunne klatre op og udfordre min højdeskræk, jeg fandt steder hvor jeg kunne springe ud når jeg skulle i vandet. Og jeg begyndte i det hele taget at lave ting som jeg ikke er helt tryg ved, for at udfordre mig selv og flytte lidt på mine personlige grænser.

Det har givet mig en masse spændende oplevelser, såsom ridning i Kongelunden, dykning i Grækenland og trætopsklatring hos Camp Adventure.

Thomas Nexø som personlig coach

I min jagt på at blive klogere på mig selv, opdagede jeg samtidig, at rigtig mange mennesker lever fastlåste liv ud fra normer, kultur og opvækst, der på mange måder sætter os i bås og begrænser os voldsomt.

Coaching er spændende

Det var her at jeg fandt ud af at coaching ville være et spændende område at dykke mere ned i. For ud over at lære en masse om mig selv og finde værktøjer og metoder til at gøre mig selv bedre, giver det mig mulighed for, at kunne være personlig coach og hjælpe en masse andre også.

Det er jo vitalt for os alle at vi kan mærke at vi udvikler os som mennesker. Det at sætte sig mål, forfølge dem og til sidst nå i mål giver ud over en fantastisk glæde, også en ordentlig portion selvtillid. Selvtillid som vi kan tage med os videre i vores liv og som vi kan bruge som grundlag for andre personlige sejre.

Personlig glæde ved coaching

Lige så dejligt det er for mig, at vinde dagligdagens små og store kampe på et personligt plan, lige så dejligt er det når jeg kan hjælpe andre mennesker med et venligt skub bagi og opleve at de får personlig succes og rykker sig som mennesker.

Det var derfor meget naturligt at grundlægge en coaching-virksomhed, hvor jeg her i gennem har mulighed for at være en del af andres vej mod større selvindsigt, mere overskud, større livsglæde og personlig succes.