Personlig coach Thomas Nexø

Mit navn er Thomas Nexø. Jeg er personlig coach og stifter af  Quest2Move.

Jeg er 41 år og far til tre børn.

Jeg har i mit liv indtil nu, arbejdet med mange forskellige ting, men har efter endt uddannelse til Datamatiker i 2005, arbejdet i IT-branchen med blandt andet freelance arbejde indenfor webudvikling og er i dag ansat som driftsansvarlig hos en mindre virksomhed under Rigshospitalet.
Tidligere har jeg haft mange forskellige ufaglærte jobs, blandt andet som lagerarbejder, chauffør, tagdækker og telemarketing-sælger.

Min personlige udvikling

Ideen med personlig udvikling startede for mig for alvor omkring midten af 2013, hvor jeg lånte et par bøger om psykologi, i jagten på at forstå mig selv og min omverden lidt bedre.
Det vakte med det samme min interesse og det satte gang i en lavine og en selvforstærkende effekt af videbegærlighed og flere og flere bøger om forskellige emner indenfor for personlig udvikling, motivation og psykologi.

Jeg begyndte samtidig at interessere mig for aktiviteter hvor jeg kom mere i kontakt med mig selv som menneske. Jeg stiftede bekendtskab med vinterbadning som jeg fra første dag blev hooket på og jeg begyndte at dyrke yoga for at blive mere fleksibel efter en årrække med stillesidende arbejde.

Begge ting er blevet en fast bestanddel af mit liv og er klart medvirkende til at give mig en stor indre ro. Hermed en anbefaling herfra 😉

At være coach for andre

I min jagt på at blive klogere på mig selv, opdagede jeg samtidig, at rigtig mange mennesker lever fastlåste liv ud fra normer og kultur, der på mange måder sætter os i bås og begrænser os voldsomt.
Det var her at jeg fandt ud af at coaching ville være et spændende område at dykke mere ned i. For ud over at lære en masse om mig selv og finde værktøjer og metoder til at gøre mig selv bedre, giver det mig mulighed for at kunne hjælpe en masse andre også.

Det er jo vitalt for os alle at vi kan mærke at vi udvikler os som mennesker. Det at sætte sig mål, forfølge dem og til sidst nå i mål giver ud over en fantastisk glæde, også en ordentlig portion selvtillid. Selvtillid som vi kan tage med os videre i vores liv og som vi kan bruge som grundlag for andre personlige sejre.

Coaching for dig, der ønsker positiv forandring

Det er mit motto. Måske lidt popsmart, men det er netop den positive forandring der er grundstenen i mit arbejde og i vores indbyrdes relation.

Jeg tjener penge på coaching, men det centrale for mig og det, der i sidste ende driver værket, er at du opnår nogle gode resultater og føler at du får noget ud af vores samarbejde. Din succes er min succes!

Lige så dejligt det er for mig, at vinde dagligdagens små og store kampe på et personligt plan, lige så dejligt er det når jeg kan hjælpe andre mennesker med et venligt skub bagi og opleve at de får personlig succes og rykker sig som mennesker.

Det var derfor meget naturligt at grundlægge en coaching-virksomhed, hvor jeg her i gennem har mulighed for at være en del af andres vej mod større selvindsigt, mere overskud, større livsglæde og personlig succes.

Hvis du skulle sidde inde med spørgsmål om hvad en personlig coach er og hvad jeg som coach kan gøre for dig kan du klikke på spørgsmålene herunder og læse mere.

Med venlige hilsner
Thomas Nexø