Kundeudtalelser

Udtalelser fra et udsnit af de kunder som jeg har coachet.

Jeg synes at min coaching hos Thomas har været helt speciel. Lige fra jeg kom første gang, har der været en speciel kemi i luften. Det er som om Thomas kunne forstå mine problemer lige fra start af, og han virkelig forstod hvad det var jeg havde som problem. Hans hjælp har hjulpet mig utroligt meget gennem min hverdag, og hver gang jeg har haft det svært, så fik det mig altid til at tænke tilbage på vores samtaler! Jeg kan i den grad anbefale Thomas Nexø som DIN coach! Venlig hilsen Sophie Bekker:)

Sophie Bekker

Sophie Bekker

Har haft en svær periode med mange udfordringer som har gjort, jeg kontaktet Thomas via Fb. Thomas har på en empatisk og spørgende måde, hurtigt hjulpet mig med at konkretisere mine problematikker og har arbejdet konstruktivt dem. Har fået håndgribelige værktøjet til at arbejde videre med mig selv. Føler mig stærkere som person og ved hvordan jeg skal takle svære situationer fremover. Et stor tak for godt samarbejde. Kan klart anbefales.

Anja Nicolajsen

Anja Nicolajsen

Thomas er god til, at flytte fokus fra det man kæmper med, hen mod hvad man kan gøre for at bekæmpe det. Han formår at få en til at tænke i nye retninger - retninger man ikke troede, man kunne finde frem til selv. Min samtale med Thomas gav mig afklaring samt nyere positive måder at håndtere mine tanker på. Jeg glæder mig til min næste samtale med ham.

Laura Christensen

Laura Christensen

Jeg vil varmt anbefale Thomas som coach. Hvis man ønsker en der kan vejlede, med humor samt stor forståelse og stadig være helt nede på jorden, så er det Thomas man skal gå til. Man føler sig straks tilpas i hans selskab og samtalen flyder helt naturligt. Det er en ny oplevelse, for en ellers lukket bog som jeg.

Karoline

Karoline

Thomas er vha gode samtaler, rigtig god til at finde ind til kernen af problemet. Han stiller de rigtige spørgsmål på de rette tidspunkter så du får belyst kerneproblemet. Varmeste anbefalinger herfra.

Mikael Zoega Rasmussen

Mikael Zoega Rasmussen

Jeg har gået hos Thomas igennem en periode på 3 måneder og have et mål om at finde min livsglæde frem igen, som var forsvundet under et par hårde år på arbejdsmarked, med fyring og sygdom samt efterfølgende arbejdsløshed. Et parforhold som heller ikke var optimalt og som påvirket min livsglæde. Fra det første besøg hos Thomas fik jeg via redskaber som Thomas præsenteret mig for set på mine kompetencer og langsomt opbygget min selvtillid igen og langsomt vendte livsglæden tilbage. Jeg har været meget tilfreds for den person Thomas er og for de redskaber han har givet mig til at reflektere over mine egen styrker og svagheder, således at jeg føler mig glad for livet igen og har mod på nye udfordringer. Jeg vil vende tilbage til mere coaching vis livet igen skulle give mig modstand som jeg ikke selv kan overskue at arbejde mig ud af. Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas Som coach og han anvender gode samtale redskaber.

Diana Hansen

Diana Hansen